Loading...

Bezig met laden...

Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed bij diverse werkgevers

Traineeship
Amersfoort
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed 

Op zoek naar leuk en maatschappelijk relevant werk? Ga aan de slag met de grote verbouwing van scholen, poppodia, sporthallen en bibliotheken. Deze ontmoetingsplekken voor de samenleving moeten de komende jaren stevig worden aangepakt. Geef je carrière een boost met het 2-jarig traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed!

Direct aan de slag

Er ligt een mooie baan voor je klaar bij verschillende, toonaangevende gemeenten, scholen en adviesbureaus in heel Nederland; van Groningen tot Maastricht. In deze baan krijg je kans jezelf te ontwikkelen van Young Talent naar Young Professional. Je kunt aan de slag in een functie van huisvestingsadviseur, adviseur duurzaamheid, vastgoedmanager, planeconoom, jurist of informatiemanager. 

Naast het werk waar jij je tanden in kunt zetten, mag je meedraaien in het landelijke 2-jarig traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed, onder de vlag van Bouwstenen voor Sociaal. Zo raak je lekker snel ingewerkt en bouw je aan een flitsende carrière en een eigen netwerk.

Uitgebreide begeleiding

Tijdens het traineeprogramma word je begeleid door ervaren specialisten en neem je een kijkje bij verschillende organisaties. Er ligt een intensief opleidings- en intervisietraject voor je klaar en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere trainees werk je aan een uitdagende opdracht waar de hele sector mee vooruit kan. Zo geef je samen met andere trainees, collega’s, werkgevers, adviesbureaus en bouwbedrijven vorm aan de gebouwen van de toekomst.

Wat breng je mee?

Je bent:

  • jonger dan 30 jaar
  • afgestudeerd in bijvoorbeeld planologie, bouwkunde, facility management, civiel, ICT, bedrijfs- of bestuurskunde op minimaal HBO/WO niveau
  • leergierig, proactief, flexibel, resultaatgericht en communicatief

Je kunt goed samenwerken en bent in staat een verbindende rol te spelen tussen mensen, inhoud, politiek en beleid. Dat is waar het in maatschappelijk vastgoed om draait en wat het vak zo boeiend maakt.

In dienst

Je komt in dienst bij een partner van Bouwstenen voor Sociaal. Dat kan een gemeente, school, bureau of bouwbedrijf zijn. Zij overleggen met je wat je gaat verdienen en over de arbeidsvoorwaarden. Bouwstenen brengt je in contact met de partners in de regio waar jij wilt werken. Het traineeprogramma start eind september 2022, maar je kunt eerder al worden aangenomen of later instromen. 

Belangstelling? 

Stuur een mail met je CV en je specifieke wensen naar trainees@bouwstenen.nl. Heb je vragen? Bel dan met Bram of Marcelle van Bouwstenen, tel. 033-2584337.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Bouwstenen voor Sociaal

Bram of Marcelle

Hooglandseweg Zuid 34
3813 TC Amersfoort
Nederland

033-2584337
trainees@bouwstenen.nl
https://bouwstenen.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden