Loading...

Bezig met laden...

Traineeship octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde bij Arnold & Siedsma

Traineeship
Amsterdam
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Trainee octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde

Als (toekomstig) octrooigemachtigde groei je - onder intensieve begeleiding van een ervaren octrooigemachtigde - uit tot een zelfstandig adviseur. Je werkt voor innoverende Europese ondernemingen, maar ook voor cliënten uit onder andere Amerika en Azië.

Je gaat meteen aan de slag en tegelijkertijd de postacademische opleiding tot octrooigemachtigde volgen die gedeeltelijk in werktijd plaatsvindt. De opleiding bestaat uit twee delen en duurt circa vier jaar.

Wat ga je doen?

  • Adviseren van cliënten over bescherming van intellectuele eigendom op kennis, producten en werkwijzen, in het bijzonder in de vorm van octrooien.
  • Mede opstellen, indienen en verder begeleiden van octrooiaanvragen.
  • Geven van inbreuk- en geldigheidsadviezen aan cliënten en aan derden
  • Inhoudelijk voorbereiden van gerechtelijke procedures in binnen- en buitenland in geval van inbreuk op intellectuele eigendomsrechten.
  • Vertalen van octrooien.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire opleiding en/of PhD in de richting van Werktuigbouwkunde of Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek.
  • Je hebt affiniteit met juridische processen.
  • Je beschikt over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van een tweede vreemde taal (Frans, Duits, Japans, Chinees of Koreaans) is een pre.
  • Je beschikt over een commerciële instelling en inlevingsvermogen. Daarnaast ben je creatief, enthousiast en van nature leergierig ingesteld.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, zelfstandige en leerzame functie binnen een professionele & informele organisatie.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke bonusregeling en carrièreperspectieven.

Wie zijn wij?

Arnold & Siedsma (1920) is een van de grootste full service dienstverleners op het gebied van intellectueel eigendom. Onze professionele octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectueel eigendom. Bij onze 11 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, werken circa 140 medewerkers en er bestaat een gezonde groei-ambitie. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een informele werksfeer en collegiale samenwerking.

Smart brains join us!

Meer informatie kun je krijgen bij Marjolein Spijker, Els Sondervan of Caroline Verweij, 070-3654833 of via HR@arnold-siedsma.nl.

 

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Arnold & Siedsma

Els Sondervan
Medewerkster Human Resources

Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam

0786200910
Werken bij Arnold & Siedsma

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden