Loading...

Bezig met laden...

Trainee Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid bij Amfors Groep

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: Amfors Groep
Sluit: 02-03-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Bunnik
Bedrijf: EQUANS
Bekijk deze vacature

Trainee Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid

werken bij Amfors

“Het is leuk om te ervaren dat je echt impact hebt, door ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen”.

“De werkzaamheden variëren van werkvloer tot en met de directiekamer en de deur staat overal altijd open”

“Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid en je doet op alle niveaus binnen de organisatie ervaring op”

“Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en je mag ook fouten maken”.

(enkele citaten van onze trainees)

De functie

Als trainee ga je een veelzijdige uitdaging aan en leer je de organisatie door en door kennen. Je maakt deel uit van een jong team dat werkt aan vernieuwende en innovatieve projecten binnen de organisatie. Je levert input op de visie en strategie van de organisatie op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, welzijn, gezondheid en werkplezier van de medewerkers. Je spreekt met medewerkers en onderzoekt hoe zij denken over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit vertaal je in concrete projecten, die jij van begin tot eind begeleidt. Denk daarbij aan praktische onderdelen zoals voorbereiding en uitwerking van een actieonderzoek en strategische elementen zoals de borging van een nieuw programma in de rest van de organisatie. Zo ben jij de brug tussen de werkvloer en het management. 

Een werkdag kan er als volgt uitzien: je spreekt eerst met medewerkers, vervolgens werk je je bevindingen uit en schrijf je een advies voor het management. Je bespreekt het advies  met het management en je gaat aan de slag met de uitwerking. Hierbij houd je contact met de medewerkers en werk je samen met hen aan de uitwerking van hun eigen ideeën. 

Voorbeeldprojecten zijn: een gezond bedrijfsrestaurant gecombineerd met een bewustwordingscampagne over gezonde voeding, onderzoeken hoe nieuwe technologie (zoals biofeedback) medewerkers helpt met stress om te gaan, het coördineren van leefstijltrainingen en het organiseren van een vitaliteitsdag. 
Jouw eigen ideeën en aanvullingen zijn belangrijk! 

De Amfors Groep

De Amfors Groep is een mensontwikkelbedrijf. Bij ons werken circa 1000 mensen, waarvan 900 met een afstand tot de arbeidsmarkt, in de metaalbewerking, het productiebedrijf (inpakken, assemblage, etc.), de groenvoorziening, de schoonmaak en in detacheringen bij reguliere bedrijven. Wij willen deze medewerkers zo ondersteunen in hun ontwikkeling, dat zij zo regulier mogelijk werk kunnen doen. Onze belangrijkste stakeholders zijn onze medewerkers, de zes betrokken gemeenten en de bewoners van onze regio.
Sinds enkele jaren kijken wij ook naar innovatieve oplossingen om ons doel te bereiken. Hiervoor is het Amfors Inclusive Fieldlab opgericht. Binnen dit innovatie platform doen wij praktijkgericht actie-onderzoek naar technologische en sociale innovaties die mensen met een arbeidsbeperking ondersteunen om zo regulier mogelijk werk te doen. Hiervoor kijken wij naar (technologische) hulpmiddelen die goed werken in andere sectoren, maar vaak nog niet eerder op onze manier zijn ingezet. Het Inclusive Fieldlab is flink gegroeid in de afgelopen jaren en ziet ook binnen het thema vitaliteit mogelijkheden voor innovatieve oplossingen. 
Kijk voor een indruk van het Inclusive Fieldlab en meer informatie over de projecten op:
https://www.inclusivefieldlab.nl

Onze nieuwe collega

  • Heeft een afgeronde bachelor of master op het gebied van Bestuurs- en Organisatiewetenschap, Human Resource Management, Sociale Psychologie of een, andere op de vacature aansluitende, studie.
  • Is aanjager en brengt graag structuur aan in projecten en bewaakt de voortgang en het overzicht.
  • Is creatief en heeft een frisse blik op de onderwerpen Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid.
  • Is zelfstandig, verantwoordelijk, proactief en betrokken om zijn/haar kennis toe te passen in een sociaal domein.
  • Heeft affiniteit met de doelgroep.

Het aanbod 

Je krijgt bij de Amfors Groep veel ruimte om je eigen projecten vorm te geven, waarbij wij zorgen voor passende begeleiding. Denk jij dat je ons kunt helpen om de medewerkers van Amfors gezond aan het werk te houden? Laat het ons weten! Wij bieden je een functie voor minimaal 32 uur per week en een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en een eindejaarsuitkering.  

Reageren 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur je reactie en je cv naar Marijcke Dijks-Lam (Senior P&O-adviseur) via dijks@amfors.nl. Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Joris Ebben, telefoonnummer 06-38304593 of email ebben@amfors.nl.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Toekomstmakers

Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Bekijk deze vacature
Traineeship

Risk Insurance Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VNAB
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Amfors Groep

Marijcke Dijks-Lam
Senior P&O-adviseur

Uraniumweg 15
3812 RJ Amersfoort
Nederland

0334224911
dijks@amfors.nl
Amfors Groep

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden