Loading...

Bezig met laden...

Trainee projectmanagement Inclusive Fieldlab bij Amfors Groep

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: Amfors Groep
Sluit: 01-12-2020

Trainee projectmanagement Inclusive Fieldlab

Amfors Trainee projectmanagement Inclusive Fieldlab

Amfors zoekt een creatieve en zelfstandige trainee voor ons Inclusive Fieldlab

Binnen het Inclusive Fieldlab begeleiden wij projecten en doen we actie-onderzoek naar hoe digitalisering en robotisering kunnen worden ingezet om onze medewerkers met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Zo testen wij in onze bedrijven of een Smart Beamer en een Exoskelet ondersteuning kunnen bieden die onze medewerkers verder helpt. Wij zien technologie dan ook niet als een bedreiging, maar als mogelijkheid om onze mensen zo lang, gezond en regulier mogelijk aan het werk te houden. Voor ons Fieldlab kijken wij naar technologische en sociaal innovatieve hulpmiddelen die goed werken in andere sectoren, maar vaak nog niet eerder voor onze doelgroep zijn ingezet. Wij delen onze kennis en ervaring zoveel mogelijk met partnerorganisaties en wetenschappers, waaronder TNO, Fontys Hogeschool en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) om samen meer mensen te bereiken en onze impact te vergroten. 

De functie

Als trainee bij Amfors ga je een veelzijdige uitdaging aan. In je eerste jaar leer je de organisatie van alle kanten kennen en doe je ervaring op met het voorbereiden, opzetten en begeleiden van innovatieve projecten binnen het Inclusive Fieldlab. Daarna word je aangemoedigd om zelfstandig nieuwe projecten op te zetten, passend binnen de visie van het Inclusive Fieldlab. Het is een pré als je affiniteit hebt met technologische en sociale innovatie, maar je hoeft geen expert te zijn.

Als projectleider bewaak en coördineer je de voortgang van jouw projecten en zoek je actief feedback om het implementatieproces van deze innovaties te optimaliseren. Hiervoor heb je nauwe contacten met de werkvloer. Verder onderhoud je contact met partners en ben je nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen.  

Wil jij werken in een maatschappelijke organisatie en dicht bij de praktijk staan? Word jij enthousiast van innovatie en verandermanagement? Heb jij goede communicatieve vaardigheden en weet jij projecten in goede banen te leiden? Hou jij van uitdagend werk met veel afwisseling, en vind jij sociale impact belangrijk? Dan zoeken wij jou!

De Amfors Groep

De Amfors Groep is een mensontwikkelbedrijf (vroeger: sociale werkvoorziening). Bij ons werken 1050 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de metaal, de productie, het groen, de schoonmaak en in detacheringen bij reguliere bedrijven. Wij ontwikkelen mensen naar een passende en zo regulier mogelijke plek op de arbeidsmarkt.  Met het Inclusive Fieldlab laten we zien dat innovatieve oplossingen hier in kunnen helpen, en ondersteuning kunnen bieden voor mensen die dit net wat meer nodig hebben. Amfors is een bijzonder bedrijf met bijzondere mensen. Als jij ook gelooft in het belang van een passende (werk)plek voor iedereen en graag bijdraagt aan maatschappelijke impact, dan is dit een plek voor jou.

Onze nieuwe collega

  • Doet graag werk met maatschappelijke impact. 
  • Heeft een afgeronde bachelor of master op het gebied van (technische) bedrijfskunde, arbeids- en organisatie- of robotica psychologie, of in de richting van industrial of experience design.
  • Heeft affiniteit met verandermanagement en innovatie.
  • Is analytisch en oplossingsgericht.
  • Is zelfstandig, proactief en betrokken.
  • Heeft ervaring met projecten leiden en kan goed het overzicht bewaren.
  • Heeft interesse in het toepassen van zijn/haar kennis in een sociaal domein.
  • Heeft een goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Sluit dit echter niet volledig aan bij jouw achtergrond, maar ben je wel geïnteresseerd in de functie? Dan horen wij graag waarom we jou toch moeten uitnodigen.

Het aanbod 

Je krijgt bij de Amfors Groep veel ruimte om je werk vorm te geven en passende begeleiding daarbij. Amfors biedt goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris op basis van een 32 tot 36-urige werkweek. Ook kent Amfors een eindejaarsuitkering. 

Reageren 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur je reactie en je cv naar Els Lammers (Senior P&O-adviseur) via lammers@amfors.nl voor 1 december 2020. Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met Els Lammers, telefoonnummer 033 - 4224911 of 06 - 143 14171.

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Amfors Groep

E. Lammers
Senior P&O Adviseur

Uraniumweg 15
3812 RJ Amersfoort

0334224911
lammers@amfors.nl
Amfors Groep

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden