Loading...

Bezig met laden...

Communicatie & Marketing traineeship bij Amfors Groep

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: Amfors Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Communicatie & Marketing traineeship Amfors

Amfors zoekt een creatieve en zelfstandige communicatie en marketing trainee met een opleiding in communicatie. Iemand die niet terugdeinst voor uitdagende projecten, zoals de profilering en communicatiestrategie van ons fieldlab en de verbetering van de communicatie op de werkvloer. En die tegelijkertijd zelfstandig praktische taken oppakt, zoals het onderhoud van intranet en website, het schrijven van persberichten en het maken van brieven, flyers en posters.

Als trainee ga je een veelzijdige uitdaging aan en leer je de organisatie door en door kennen. Je levert input op visie en strategie, zonder de werkvloer uit het oog te verliezen. Het dagelijkse werk varieert van contact met directie tot  met medewerkers.Hou jij van uitdagend werk met veel afwisseling, en vind jij sociale impact belangrijk? Dan zoeken wij jou.

De Amfors Groep

De Amfors Groep is een mensontwikkelbedrijf (vroeger: sociale werkvoorziening). Bij ons werken 1150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de metaal, de productie, het groen, de schoonmaak en in detacheringen bij reguliere bedrijven. Wij willen deze mensen zo ontwikkelen dat zij zo regulier mogelijk aan het werk zijn. Onze belangrijkste doelgroepen zijn onze medewerkers, onze opdrachtgevers, de zes betrokken gemeenten (ons bestuur) en de bewoners van onze regio (via de pers).

Binnen ons Inclusive Fieldlab (www.amforsinnovatie.com)  doen wij praktijkgericht actie-onderzoek naar technologische en sociale innovaties die mensen met een arbeidsbeperking kunnen ondersteunen om zo regulier mogelijk werk te doen. (De aandacht voor) het fieldlab is snel gegroeid in de afgelopen jaren. Door deze ontwikkeling is een gerichte communicatiestrategie nodig die een koppeling maakt tussen Amfors en het Inclusive Fieldlab.

De functie

Wij zijn trots op ons inclusive fieldlab en willen daar graag meer publiciteit aan geven. Daarvoor ga jij een plan maken en uitvoeren. Daarnaast blijft de communicatie met onze medewerkers een aandachtspunt. Door alle verschillende cognitieve, psychische en fysieke beperkingen is het een heel bijzondere doelgroep. Een deel kan niet lezen en dus hebben we slimme oplossingen nodig om iedereen veilig, gezond en productief aan het werk te houden. Daar zitten interessante projecten in die je grotendeels zelf mag inrichten en uitvoeren. Daarnaast is er veel ruimte voor creatieve, nieuwe, projecten.

Naast je projecten voer je de interne en externe communicatie uit. Dat betekent bijvoorbeeld dat je schrijft (het liefst laagdrempelig) voor intranet, website en persberichten, foto’s maakt, sociale media bijhoudt en managers ondersteunt in hun communicatie. Schakel je dus graag en gemakkelijk tussen communicatietheorie en -praktijk, dan zoeken wij jou!

Onze nieuwe collega

Wij denken dat onze nieuwe trainee deze kennis en ervaring nodig heeft. Sluit dit niet volledig aan bij jouw achtergrond, maar ben je wel geïnteresseerd in de functie? Vertel ons dan vooral waarom we jou toch moeten uitnodigen!

  • Een opleiding communicatie op HBO- of WO-niveau
  • Journalistieke of commerciële schrijfervaring
  • Interesse in CMS en social media
  • Organisatietalent (bijvoorbeeld als vrijwilliger of bestuur)
  • Interesse en betrokkenheid bij onze medewerkers met een arbeidsbeperking

Het aanbod

Je krijgt bij de Amfors Groep veel ruimte om je communicatieprojecten vorm te geven  en de passende begeleiding daarbij. Denk jij dat jij ons kunt helpen om Amfors en ons Inclusive Fieldlab op de kaart te zetten en onze medewerkers gezond en veilig aan het werk te houden? Overtuig ons dan! Dan bieden wij je een 36-urige werkweek (minder uren in overleg) en een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en een eindejaarsuitkering.

Reageren

Stuur je reactie en je cv naar Els Lammers (Senior P&O-adviseur) via lammers@amfors.nl. Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met Els Lammers, telefoonnummer 033 4224911 of 06 143 14171.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Amfors Groep

E. Lammers
Senior P&O Adviseur

Uraniumweg 15
3812 RJ Amersfoort

0334224911
lammers@amfors.nl
Amfors Groep

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden