Loading...

Bezig met laden...

Junior Projectleider Innovatie en Circulariteit bij Afvalfonds Verpakkingen

Traineeship
Leidschendam
Sluit: 13-02-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Bunnik
Bedrijf: EQUANS
Bekijk deze vacature

Talentvolle Junior Projectleider Innovatie en Circulariteit

Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en heb jij de ambitie om een wereld zonder verpakkingsafval te realiseren? En kun jij snel schakelen als zaken anders lopen? Dan is deze baan geknipt voor jou: 

Als aanstormend talent in deze Junior Projectleider functie val je binnen het Business Development Team dat zich inzet om veranderingen in de verschillende ketens van verpakkingsafval te realiseren. Jij ondersteunt het team in projecten op het gebied van inzameling, recycling en vergoedingen. Zo draag je mede zorg voor de inhoud en realisatie van het innovatieprogramma in de recycleketen. Een programma met als doel om in 2050 een wereld te hebben waarbij afval een grondstof is en er sprake is van een circulaire economie.

Jij verzamelt voor de verschillende projecten de juiste informatie en analyseert deze. Daarbij ga je zorgvuldig en gestructureerd te werk zodat andere teamleden op jouw werk kunnen bouwen. Jouw sterke analytische vaardigheden en gevoel voor de maatschappelijke context van de projecten dragen ertoe bij dat we onze projecten tot een goed einde brengen en onze doelen halen.

Jij krijgt de kans je verder te ontwikkelen in het projectmanagement en we zullen je daarbij begeleiden. Je leert zelfstandig een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Via een intern traineeship laten we je kennismaken met de andere (uitvoering) organisaties (zijnde: Nedvang b.v., Kennisinstituut Duurzaam Verpakken en Stichting Nederland Schoon) en kun je zo je kennis en vaardigheden breed ontwikkelen. 
Deze functie biedt alle kansen om snel door te groeien in een dynamische omgeving met maatschappelijk toegevoegde waarde. 

Jij bent iemand met:

 • een afgeronde opleiding op WO-niveau
 • een paar jaar (0-3 jaar) relevante werkervaring
 • affiniteit met data en goede analytische vaardigheden 
 • doortastendheid en doorzettingsvermogen
 • ambitie en zelfredzaamheid
 • interesse in het werkveld van afval, recycling, circulaire economie en producentenverantwoordelijkheid

Wie zijn wij?

Afvalfonds Verpakkingen voert een steeds sterkere regierol in de recycleketen van verpakkingen. Daarmee geven wij namens het collectieve verpakkende bedrijfsleven invulling aan de wettelijke producentenverantwoordelijkheid, die de komende jaren verder zal worden uitgebreid. Wij werken samen met alle partijen in de recycleketen aan een zo effectief en efficiënt mogelijk systeem voor de inzameling, sortering en recycling van verpakkingen. Zo stimuleren wij bijvoorbeeld beter recyclebare verpakkingen en innovatie in sortering en recycling en werken we aan de kwaliteit van inzameling.

Bedrijven die verpakte producten op de Nederlandse markt brengen betalen een bijdrage, de zogeheten ‘Afvalbeheersbijdrage’, aan Afvalfonds Verpakkingen. Daarmee worden de kosten voor de inzameling tot en met recycling van huishoudelijk verpakkingsafval betaald. Dit betekent voor het bedrijfsleven een investering van zo’n € 300 miljoen per jaar in de recycling van verpakkingen. Ook levert het verpakkende bedrijfsleven hiermee een bijdrage aan de aanpak van zwerfafval en het verduurzamen van verpakkingen. Een aantal uitvoeringstaken zijn belegd bij andere organisaties zoals Nedvang b.v., Stichting Nederland Schoon en Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV). 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Werken in leuk team binnen een informele organisatie
 • Werken in een inspirerende omgeving met maatschappelijke invloed 
 • Een onderzoeksfunctie, waarbij je samenwerkt met verschillende partijen 
 • Goede begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een salaris tussen € 35.000 en € 45.000, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 28 verlofdagen op jaarbasis
 • 8% vakantiebijslag en 13e maand 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een vaste baan, beginnend met een jaarcontract

Solliciteren?

Is de baan op jouw lijf geschreven en wil je bijdragen aan een betere wereld? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV voor 14 februari 2022 via onze sollicitatiepagina.

Voor verdere inlichtingen kun je contact opnemen met Anne van Santen via annevansanten@afvalfondsverpakkingen.nl. Daar kun je jouw vraag stellen of een belafspraak maken.

Bezoek onze website voor meer informatie over het Afvalfonds: www.afvalfondsverpakkingen.nl. We zijn ook te vinden op Twitter en LinkedIn. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Toekomstmakers

Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Bekijk deze vacature
Traineeship

Risk Insurance Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VNAB
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Afvalfonds Verpakkingen

Anne van Santen
HR Adviseur

Overgoo 13
2262 JZ Leidschendam
Nederland

(0)85 401 26 60
annevansanten@afvalfondsverpakkingen.nl
https://afvalfondsverpakkingen.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden