Een studieadviseur helpt je op weg wanneer je bijv. zit met vragen rondom een te kiezen vervolgopleiding of wanneer je vastloopt binnen je studie vanwege persoonlijke omstandigheden (ziekte of anderszins). Wanneer een studieadviseur je niet direct persoonlijk kan helpen, zal hij of zij je doorverwijzen naar een deskundige (mogelijk extern) of naar een ander onderdeel binnen de instelling.

Studieadviseurs houden zich aan de gedragscode van de Landelijke Vereniging van Studieadviseurs (LVSA). De onderwerpen die je bespreekt met een studieadviseur zullen vertrouwelijk door hem of haar behandeld worden. Eventueel te nemen vervolgstappen worden altijd genomen in gezamenlijk overleg.

In het onderstaande overzicht vind je een overzicht van pagina’s die je meer informatie verschaffen over de rol van studieadviseurs binnen de verschillende hogescholen en universiteiten. Je vindt hier ook de contactgegevens terug. 

Universiteiten:

Hogescholen:

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie