Loading...

Bezig met laden...

Junior Financieel Specialist bij TBV Wonen

Startersvacature
Tilburg
Bedrijf: TBV Wonen
Sluit: 26-06-2021

Junior Financieel Specialist

Ben jij een financieel talent? Zoek je een startersbaan in de financieel- economische administratie met volop kansen in een maatschappelijke organisatie en veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling? Heb je hart voor cijfers, gevoel voor financiële processen en enorme zin om jezelf uit te dagen in verbeterprojecten? Dan ben jij misschien onze nieuwe Junior Financieel Specialist.

Waarom kiezen voor TBV Wonen in Tilburg?

Wij zijn met ruim 100 collega’s een woningcorporatie in Tilburg en omstreken met circa 9.000 verhuureenheden die zich dagelijks sterk maakt om onze bewoners een fijn thuis te bieden in wijk en dorp. Dat doen we samen met onze klanten, alle collega’s en onze partners in de stad. Dat we het goed doen, bewijst onze hoge klanttevredenheid. En dat maakt ons werk zo mooi. Omdat we geloven in onze medewerkers, krijgen ze alle ruimte voor initiatieven, investeren we in persoonlijke ontwikkeling en is er oog voor persoonlijke aandacht.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

We hebben deze functie speciaal voor jou op maat gemaakt. Je start met je loopbaan of bent net gestart, dus waarschijnlijk is het prettig als je altijd bij iemand terecht kan voor vragen. Daarom krijg je een mentor die je wegwijs maakt in onze organisatie en je werkveld. Wat ga je doen? We zien drie resultaatgebieden:

 • De eerste is het doorgronden van de financiële administratie. Je bent vanaf het begin (mede) verantwoordelijk voor de onderhoudsadministratie en debiteurenadministratie. Als je dat onder de knie hebt, wordt je betrokken bij de huuradministratie en salarisadministratie. Dat is al een hele klus, omdat we jaarlijks meer dan 11 miljoen euro uitgeven aan onderhoud en 60 miljoen euro ontvangen aan huur. Daarna wordt de debiteurenadministratie jouw eigen verantwoordelijkheid.
 • Je wordt ook, in ondersteunende zin, betrokken bij het opstellen van de jaarrekening en kwartaalrapportages.
 • En ergens in je dienstverband krijg je zogenaamde specials. Dat zijn projecten die aanhaken bij andere ontwikkelingen in de organisatie, zoals bijvoorbeeld papierloos werken. Dus als je de debiteurenadministratie in de vingers hebt, mag je het direct digitaliseren zodat er geen papier meer nodig is. Er zijn ook werkgroepen die zich richten op het verbeteren van onze datakwaliteit, fiscaliteiten en de waardering van ons vastgoed. Dat laatste speelt een centrale rol bij onze financierings- en investeringsbeslissingen. Afhankelijk van je kennis en ontwikkeling, wordt je hier ook bij betrokken.

Klinkt het wat veel? Wees gerust, dat snappen we. Er is altijd hulp aanwezig. Naast je mentor, zijn er nog vijf ervaren collega’s die je graag helpen. Daarnaast hoef je niet alles tegelijk te doen. We denken aan een periode van drie jaar om het bovenstaande onder de knie te krijgen. Daarna zijn er weer allerlei nieuwe ontwikkelingen. Afhankelijk daarvan bekijken we samen met jou het vervolg van onze samenwerking.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt net de HEAO, of een vergelijkbare studie, afgerond en/of de eerste stap in je loopbaan gezet. En nu heb je enorme zin om te ontdekken wat je leuk vindt binnen het financiële werkveld.
 • Je bent nieuwsgierig, toont initiatief, geeft aan wat je nodig hebt en durft stomme vragen te stellen.
 • Je houdt er van om je ergens grondig in te verdiepen en het helemaal eigen te maken, bijvoorbeeld zo’n onderhoudsadministratie. En als er vragen over zijn of je ziet verbetermogelijkheden, vind je het leuk om dat uit te zoeken.
 • Je krijgt er energie van om dingen samen te doen. Want in je eentje kun je bij ons niet veel, dus samenwerken is een must. Dat betekent dat je de ander helpt, eventuele meningsverschillen uitpraat en gewoon oog hebt voor elkaar.
 • En een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen om de inhoudelijke uitdaging aan te gaan.

Wij bieden:

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt er voldoende tijd voor en zelfs een persoonlijk opleidingsbudget!
 • We gaan er vanuit dat je zelfstandig in staat bent je eigen werk te organiseren, dus mag je thuis werken. Ook daar kun je budget voor krijgen om je thuiswerkplek ergonomisch verantwoord in te richten.
 • Het is inhoudelijk een leuke baan om te starten met diverse sub administraties en interessante projecten.
 • Het is een fulltime functie. In onze sector is dat 36 uur per week. Werktijden spreken we in onderling overleg af.
 • Het salaris gaan we nog bespreken. Wij denken voor het startsalaris als richtlijn aan een bruto maandloon van € 2.700,00. En wie weet wat er nog in zit als je het goed doet… Verder hebben we allerlei goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je komt niet alleen in een leuk team, maar we zijn echt een gezellige club. En werken bij een corporatie betekent dat geen enkele dag saai is.
 • En ten slotte, ons kantoor bevindt zich op een toplocatie tegenover het NS station van Tilburg en dichtbij het gezellige stadscentrum.
 • De functie maakt onderdeel uit van de vaste formatie, maar het dienstverband start voor de duur van één jaar. We denken dat je totaal drie jaar nodig hebt voor de gestelde opgave. Wat er tussentijds en daarna gebeurd is afhankelijk van allerlei ontwikkelingen.

Interesse?

Wil je meer informatie? Bel dan Martin Vlasblom op 013 5940572. Je reactie stuur je uiterlijk 26 juni naar solliciteren@tbvwonen.nl.

De kennismakingsronde is gepland op 28 juni. De vervolggesprekken zijn gepland op 5 juli.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

TBV Wonen

Martin Vlasblom
P&O-adviseur

Spoorlaan 430
5000 AJ Tilburg

013 5940572
solliciteren@tbvwonen.nl
www.tbvwonen.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden