Loading...

Bezig met laden...

Trainee adviseur Omgevingsmanagement bij NCOD

Startersvacature
Amersfoort
Bedrijf: NCOD
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Junior Adviseur Omgevingsmanagement NCOD

Wil jij Nederland mooier maken? Leefbaarder, transparanter en duurzamer met daarbij aandacht voor de mens? Samen met proactieve collega’s kun jij bij NCOD iedere dag die bijdrage leveren bij overheidsorganisaties én krijg je de kans om je als persoon verder te ontwikkelen...  

Ons werkveld 

Wij als NCOD helpen publieke opdrachtgevers uit het hele land. Denk hierbij aan gemeenten, provincies, waterschappen en omgevingsdiensten. Ook werken we voor andere instellingen op het gebied van afval en milieu, onderwijs, gezondheid en recreatie.  

Je kunt direct aan de slag met leuke opdrachten. Onze starters houden zich bijvoorbeeld bezig met het inrichten van het vooroverleg bij ruimtelijke initiatieven, het opstellen van toepasbare regels of andere strategische adviezen. Weer anderen begeleiden leer-en ontwikkeltrajecten en ondersteunen een directe collega bij de implementatie van de Omgevingswet. Mocht jouw expertise en interesse uitgaan naar een specifieke opdracht of bij een andere organisatie, kunnen we daar ook samen naar opzoek. 

Jouw gemiddelde werkweek 

Veel van onze starters werken op verschillende opdrachten bij meerdere organisaties. Zo kan het zijn dat je op maandag samen met een collega in de auto stapt om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan met het opstellen van toepasbare regels en in de middag mailtjes uitstuurt om afspraken in te plannen bij een andere opdrachtgever. Op dinsdag tot en met donderdag kan je bijvoorbeeld werken als projectondersteuner: je werkt mee aan analyses, maakt presentaties en zorgt ervoor dat het project soepel loopt. Vrijdag is vaak een rustige dag. De ene keer werk je wat stukken uit, de andere week volg je het Jong Professional programma. Juist die afwisseling in het werk vind je leuk. 

Het team 

NCOD is opgedeeld in verschillende vakgroepen, naar thema/onderwerp of vakgebied. Je komt te werken bij de vakgroep Omgevingsmanagement. Of zoals wij het zelf noemen: NCOD OM. Het team van OM bestaat momenteel uit 12 personen. Vier vrouwen en acht mannen uit alle windstreken van Nederland. De jongste OM’er is 24 en de meest ervaren collega is 47 jaar oud.  

Vaak werk je samen met één of meerdere collega’s aan een opdracht of stem je samen met een ervaren adviseur je plan van aanpak af. Komt je er even niet uit, dan staat iedereen in ons team klaar om jou verder te helpen.  

Onze kernwaarden 

Bij OM hebben we een aantal kernwaarden, namelijk vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Jaarlijks kijken we of onze kernwaarden nog stroken met onze idealen en scherpen we deze gezamenlijk aan waar nodig.  

Naast het werken op opdracht, vinden we het ook leuk om samen dingen te doen. Zo hebben we kennissessies, sportactiviteiten, spontane borrels, BBQ, OM-reis en spreken we elkaar wekelijkse bij een digitaal koffie-uurtje   

Wie ben jij? 

Bij OM zijn we vooral benieuwd naar jou als persoon. Kun jij je vinden in de onderstaande eigenschappen?   

 • Je hebt interesse in de fysieke leefomgeving; 
 • Je bent enthousiast/gedreven in het oplossen van maatschappelijke en urgente vraagstukken;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en gaat proactief aan de slag met nieuwe uitdagingen;
 • Je bent ondernemend en op zoek naar kansen voor jezelf en voor de vakgroep;  
 • Je werkt graag samen met collega’s;  
 • Je bent flexibel;
 • Je drukt jezelf digitaal, schriftelijk en fysiek goed uit;  
 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond. 

Dan gaan wij graag met je in gesprek om te ontdekken of jouw karakter en ambities bij het team passen. Je CV is van ondergeschikt belang. Wel zijn we benieuwd naar je drijfveren, doelen en idealen. 

De voordelen van werken bij NCOD OM 

Niet geheel onbelangrijk, wat levert het werken bij NCOD OM jou op? Of zoals onze vakgroepleider Sander het beschrijft ‘’voorwaarden die logisch zijn om goed te kunnen presteren’’;  

 • Je werkt met enthousiaste en professionele collega's die samen met jou het beste willen voor de opdrachtgever en NCOD OM. 
 • Je start met het Jong Professional programma. In dit programma werk je een jaar lang aan je ontwikkeling samen met andere starters. Je maakt kennis met de wereld waarin we werken, ontwikkelt vaardigheden en leert collega's van andere vakgroepen goed kennen tijdens leuke activiteiten. Je hebt regie over je eigen ontwikkeling en kansen. 
 • Sinds corona werken we hybride. Daar hoort een ingerichte thuiswerkplek bij met laptop, tweede beeldschermen, toetsenbord en een dekkende telefoonkostenvergoeding.   
 • Naast het thuiswerken zijn we natuurlijk ook regelmatig in huis te vinden bij onze opdrachtgevers. Om dit zo goed mogelijk te faciliteren bieden we zowel een leaseregeling als een mobiliteitsbudget aan. Je kiest zelf welke manier van reizen het beste bij jou past en hebt zekerheid dat je reiskosten worden vergoed. 
 • Een fulltime dienstverband is bij ons 36 uur maar contracturen zijn bespreekbaar. Bij overwerk krijg je tijd-voor-tijd uren. Deze uren kan je laten uitbetalen of inzetten als extra vakantie. 
 • Jouw werk/privé balans vinden wij belangrijk. Werk jij liever van 7 tot 3? Wil je sporten tijdens lunchtijd? Of werk je graag ’s avonds nog een uurtje door?  In afstemming met je opdrachtgever, kun je jouw werkdag zo inrichten zoals jij wilt. Ook vakantie en verlof zijn altijd bespreekbaar. 
 • NCOD organiseert sportactiviteiten zoals Padellen, Crossfitsessies, of wielrentochten. 

Overtuigd om bij ons te werken of twijfel je nog?

Dus ben jij startende en opzoek naar een eerste baan waar je de mogelijkheid krijgt om je eigen ontwikkeling vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. NCOD OM legt je graag verder uit wat we doen en waarom we die dingen zo doen. Als jij vervolgens ook enthousiast bent, komen we er samen wel uit!  

Klik op de knop solliciteren en upload je CV en motivatiebrief of stuur gewoon een berichtje naar Hans (06 20 75 61 88), Fleur (06 31 58 39 79) of Daniël (06 12 55 26 05). 

Benieuwd naar de andere carrièremogelijkheden? Bekijk hier ook de andere junior vacatures bij NCOD

 

Vergelijkbare vacatures

Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship

Hoogeveen
Bedrijf: TVM Verzekeringen
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

NCOD

Afdeling Recruitment

Lieve Vrouwekerkhof 7
3811 BS Amersfoort
Nederland

085-9020530
https://www.werkenbijncod.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden