1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij derotterdamsezorg

derotterdamsezorg

Een krachtige samenwerking voor een sterke toekomst

Over deRotterdamsezorg

 deRotterdamseZorg is het samenwerkingsverband van 41 zorg- en onderwijsorganisaties in de regio Rijnmond. Samen met de gemeente Rotterdam en andere (innovatieve) stakeholders werken we aan een gezonde arbeidsmarkt zorg- en welzijn in de regio. Wij onderzoeken de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, duiden de trends en brengen de knelpunten in beeld. We initiëren en begeleiden regionale projecten die door de organisaties in gezamenlijkheid worden uitgevoerd, altijd met als doel om de arbeidsmarkt zorg- en welzijn te versterken (missie). 

Een krachtige samenwerking voor een sterke toekomst

Diverse zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Rijnmond hebben de handen ineengeslagen om een unieke kans te bieden voor net afgestudeerde professionals: het Regionaal Traineeship. Het traineeship, dat in december 2024 van start gaat, biedt jonge professionals de mogelijkheid om binnen twee jaar ervaring op te doen bij vier verschillende organisaties, terwijl ze coaching en persoonlijke begeleiding ontvangen.

Voor meer informatie over het project ga dan naar onze website: Start Regionaal Traineeship Zorg en Welzijn in Rijnmond - deRotterdamseZorg

 

Werken bij de Rotterdamse Zorg

Contact

derotterdamsezorg

Afdeling Recruitment

Fascinatio Boulevard 252
3065 WB Rotterdam
Nederland



https://www.derotterdamsezorg.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden