Business-courses en inhousedagen zijn een goed moment om een nieuwe organsatie te leren kennen.

Organisaties gebruiken tegenwoordig verschillende manieren om de potentiële nieuwe talenten te leren kennen. Naast de veelal eenzijdige communicatie via de verschillende websites en portalen proberen ze ook op andere manieren in contact te treden met toekomstige medewerkers.

Het aantal posities dat verdeeld wordt voor de diverse startersfuncties en traineeships is beperkt. Het is voor een organisatie dan natuurlijk ook van groot belang te kiezen voor de kandidaat die het beste past in het profiel van de organisatie en dat de kandidaat ook na het traineeship actief blijft voor de organisatie.

Grote organisaties creëren via bijvoorbeeld een business-course of inhousedag een extra contactmoment om de nieuwe kandidaten te leren kennen. 

Deelname aan een business-course of inhousedag kan de kans vergroten om uiteindelijk in dienst te treden bij de organisatie die het evenement organiseert.

Bekijk hier het overzicht met Inhousedagen en Business-Courses!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie