Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij KZA

Traineeship
Baarn
Bedrijf: KZA
Sluit: 28-02-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship KZA

Er zijn veel mensen die graag willen instromen in de IT maar omdat zij geen IT component in hun studie hebben is dit lastig. Niet bij ons. Wij hebben een traineeship ontwikkeld, de 8+ testspecialist, die zo is opgezet dat je met minimale kennis en ervaring kan starten. Ook met IT opleiding ben je uiteraard van harte welkom. Graag zelfs. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om je verder te ontwikkelen. Op weg naar QA DevOps Engineer. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om je verder te ontwikkelen.

Altijd al willen werken in de IT maar geen technische opleiding? Bij ons is dat geen enkel probleem. Lees snel verder.

Dit moet jij kunnen/zijn!

Wat zijn nou goede eigenschappen van een testconsultant? Als test consultant werk je met verschillende disciplines waar jij je tussen beweegt. Met een ontwikkelaar of architect bespreek je in detail de IT oplossing en ben je sparringspartner op het gebied van kwaliteit. Terwijl je met een manager of gebruiker praat op business niveau om er voor te zorgen dat de IT oplossing aansluit bij de wensen en processen. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je goed in staat bent te schakelen tussen de disciplines. Daarnaast ben je bezig met de kwaliteit van de IT oplossing, vooral door te kijken of een oplossing voldoet aan de gestelde wensen en verwachtingen van de gebruikers. Dit vereist analytisch inzicht en een kritische blik. Daarnaast heb je een afgeronde HBO/WO studie.

Wat houdt het Traineeship in?

In vier weken word je opgeleid tot 8+ Testspecialist. Dit houdt in dat je begint met de basis, je leert de testmethodieken (TMap en ISTQB) en ook de Agile/Scrum werkwijze komt aan bod. Hierna gaan we dieper de technische hoek in, je maakt kennis met verschillende testtools zoals Selenium en SoapUI en je krijgt onder andere de basis omtrent programmeren, security en SQL mee. Naast de techniek vinden wij vooral jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Tijdens het traineeship en je verdere loopbaan bij KZA komt dit onderwerp uitgebreid aan bod. Er wordt met behulp van mede trainees en een externe coach intensief gewerkt aan je communicatie vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Gedurende het traineeship en ook daarna wordt je begeleid door jouw unitmanager die jou helpt in je verdere ontwikkeling en in de opdrachten die je bij onze klanten gaat doen.

Wat krijg je allemaal?

Je krijgt bij ons de mogelijkheid je inhoudelijk te specialiseren, maar ook om door te groeien naar een managementfunctie. Daarnaast vinden wij het gezellig om met collega’s erop uit te trekken. Denk hierbij aan personeels feesten, een escape room of aan de sportevenementen waar we regelmatig aan meedoen. Als kers op de taart hebben we elk jaar als één van de hoogtepunten het KZA ski-weekend!

Wat wij verder bieden is:

  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Start salaris €2.200 en na één jaar verhoging naar €2.500
  • Een persoonlijke bonus van maximaal 8% van je je jaarsalaris
  • Een collectieve bonus o.b.v. het bedrijfsresultaat van maximaal 8% van je jaarsalaris
  • Lease auto of mobiliteitsvergoeding
  • 26 Vakantiedagen
  • 8% Vakantiegeld
  • Een pensioenregeling
  • Korting op je ziektekosten(optie)
  • Een telefoon incl abonnement én laptop

Solliciteren op het traineeship van KZA

Interesse in het traineeship en wil je starten als Young Professional bij KZA? We starten begin maart met onze nieuwe masterclass en hebben slechts een beperkt aantal plaatsen dus raden we aan om zo snel mogelijk te solliciteren via de onderstaande button!

Ken jij iemand anders voor wie dit een mooie vacature is dan roepen wij je van harte op deze vacature te delen!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

KZA

Afdeling Recruitment

Tolweg 5
3741 LM Baarn

+31 35 543 1000
info@kza.nl
https://www.kza.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden