1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Working Talent

Working Talent

Plezier | Innovatie | Kwaliteit

Over Working Talent

Working Talent is een snelgroeiend bedrijf met de ambitie om jong talent te koppelen aan de beste werkgevers op de arbeidsmarkt. Met onze traineeships dichten we het kennisgat tussen studie en de werkvloer en stomen wij je binnen twee jaar klaar tot gespecialiseerde IT-pro. 

Bachelor of master in the pocket. Wat nu?

Jij praat code, ademt data en droomt van een baan in de IT. Je mist alleen nog werkervaring en wil daar graag verandering in brengen. Wij helpen je graag! Is complexe software ontwikkelen jouw ding? Of lijkt het je wel wat om dagelijks te puzzelen met data? Waar jouw ambitie ook ligt, wij hebben voor jou een passend traineeship. Denk aan: Data Analytics, DevOps Platform Engineer, Full Stack C#, Full Stack Java, .NET, Internet of Things, Mendix, Pegasystems en Security. Zodra je aan het werk gaat, krijg je daar meteen een mooi salaris voor en na afloop heb je zeker weten een baan. Klinkt goed, toch?

Waarom een IT-traineeship bij Working Talent?

  • Tijdens een 8-weekse IT-bootcamp leer je de nieuwste technologieën en technieken en certificeer je je op relevante onderwerpen.
  • Je ontwikkelt je in een richting die jij interessant vindt: van Data Analytics tot DevOps Platform Engineer, en van Full Stack Java tot Mendix. 
  • Je ontwikkelt je ook op persoonlijk vlak, dankzij diverse soft skills-trainingen. Bijvoorbeeld feedback geven, communicatie op de werkvloer en zakelijk schrijven.
  • Je wisselt theorielessen af met uitdagende praktijkopdrachten. Een mooie combinatie van leren uit boeken en van je docenten en medestudenten.
  • Je krijgt persoonlijke aandacht van ervaren trainers tijdens het hele bootcamp. Zo start je goed voorbereid bij je opdrachtgever.
  • Na het IT-bootcamp koppelen wij jou aan een opdrachtgever die bij je past. Ook tijdens jouw inzetperiode word je persoonlijk begeleid, en kun je je blijven ontwikkelen met aanvullende trainingen!

Na het bootcamp? Aan de slag!

Heb je het bootcamp doorlopen? Tijd voor het echte werk: aan de slag! Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland en variëren van mkb tot de top 200-bedrijven. Wij gaan samen met jou op zoek naar een leuke organisatie. Wij creëren de kans, jij kiest uiteindelijk de opdrachtgever die bij je past. Het is de intentie dat je aan het eind van het traineeship met een goed gevoel in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Wij zorgen voor een goede start op de werkvloer

Starten met werken kan in het begin even wennen zijn. Wij ondersteunen je daarbij. Wij zorgen dat de interne begeleiding bij de opdrachtgever goed geregeld is en daarnaast word je ondersteund door Working Talent. Heb jij nog behoefte aan extra kennis? Tijdens jouw inzetperiode heb je toegang tot een digitale leeromgeving. Samen met een Talent Developer zoek jij aanvullende trainingen uit die jouw ontwikkeling versnellen. Ontwikkeling en werkplezier staan bij ons centraal!

Wil je meer informatie over het werken en leren in de IT of over onze IT-traineeships? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar je! Bel met één van onze recruiters via 08506 08506 of mail naar [email protected].
 

werken-bij-WorkingTalent

Contact

Working Talent

Zoë Woldring
Recruitment Consultant

Kuiperbergweg 50
1011 AG Amsterdam
Nederland

085-0608506

Working Talent

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden