Inhousedag 6 juni 2019

donderdag, 6 juni, 2019

Inschrijving
tot 04-06-2019
Datum
06-06-2019
Plaats
Den Haag
Contact
Jet Galen
Telefoon
06 22 51 06 54

Inhousedag PBLQ

Ben jij een afgestudeerde academicus met minimaal 2 jaar werkervaring en vind jij thema´s rond privacy, datalekken en  andere vraagstukken rondom informatiemanagement interessant? Dan heeft PBLQ een uitdagend traineeship voor jou!

Voordat we met de werving van van de nieuwe lichting jonge informatieprofessionals van start gaan, willen we jou de gelegenheid geven om ons te leren kennen. Dat kan op onze inhousedag op donderdag 6 juni van 16.30 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur). We starten met een actuele case om je een beter beeld te geven van de vraagstukken die je tegenkomt op het gebied van informatiemanagement. Ook zijn onze huidige trainees, adviseurs en programmamanagers aanwezig, zodat ze al je vragen kunnen beantwoorden.

Wie is PBLQ?

Een adviesorganisatie voor verandervraagstukken in de informatiesamenleving. Wij willen bijdragen aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie uitwisselen. Je komt in dienst als jonge informatieprofessional. In die rol leer je hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden.

Meer over PBLQ

Hoe ziet het advanced traineeship eruit?

  • Gedurende twee jaar werk je in periodes van 6 tot 8 maanden vier dagen per week bij verschillende (publieke en semipublieke) opdrachtgevers. Denk aan ministeries, gemeenten en uitvoeringsorganisaties tot onderwijs- en zorginstellingen;
  • Bij deze opdrachten ga je aan de slag als projectmedewerker, adviseur, projectleider of onderzoeker;
  • Je leert hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden. Bij ons doe je vaardigheden en kennis op over de ingrijpende veranderingen die grote ICT-projecten met zich meebrengen; aan het eind van het advanced traineeship kun je je met recht `verbinder in de informatiesamenleving` noemen. 
  • Daarnaast volg je één dag in de week de Master of Public Information Management (MPIM). Deze NVAO geaccrediteerde Masteropleiding is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Naast het werken en de opleiding volg je een stevig persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit competentiedagen, mentoring en intervisie.

Meer over het advanced traineeship

Aan de slag als jonge informatieprofessional?

Je kunt aan het advanced traineeship deelnemen als je over minimaal 2 jaar werkervaring beschikt en een academische master hebt afgerond. Je hoeft geen achtergrond in IT te hebben, maar wel interesse in informatiemanagement en nieuwe technologieën. Daarnaast heb je affiniteit met de publieke sector.

Aanmelden voor de inhousedag

Ben je nieuwsgierig geworden naar het advanced traineeship en wil je PBLQ beter leren kennen? Meld je dan (voor 4 juni) aan voor onze inhousedag op donderdag 6 juni.

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Contact

PBLQ

Jet van Galen
Talentmanager

Muzenstraat 120
2511 WB Den Haag

06 22 51 06 54
traineeprogramma@pblq.nl
https://www.pblq.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie