P4

Ruimte geven aan ontwikkeling

Werken binnen 4 dynamische provincies (P4)

De provincies Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland hebben de handen ineengeslagen en bieden jou als technisch talent een uniek traineeship. De thema’s die je tegenkomt spelen binnen alle provincies, maar qua dynamiek, cultuur en prioriteiten zijn er grote verschillen. Een unieke kans voor een trainee om te experimenteren en te ervaren welke technische projecten je interessant vindt; welke rol je past en bij welke provincie je mogelijk na je traineeship wilt blijven werken. Want uiteraard hopen we dat je ook na die 2 jaar je wilt blijven inzetten voor de provincie.

werken bij P4

Voorbeeldopdrachten
Techniek en de provincie staan veel dichter bij elkaar dan je denkt. We zijn bezig met onderwerpen als energietransitie, circulaire economie, klimaatadaptatie en digitalisering. Dat zijn thema’s met een maatschappelijk belang, maar ook met impact op onze wegen en vaarwegen. Bekijk hieronder één van de voorbeelden van projecten waarmee jij als Technisch Trainee aan de slag kan gaan.

CIRCULAIRE ECONOMIE: Standaardisatie in de bruggenbouw: IFD
We bouwen heel veel bruggen als uniek ontwerp. Dit kost veel tijd en geld. Bovendien zijn veel bruggen in Nederland binnenkort toe aan vervanging. Door een tekort aan mensen en materiaal is het de vraag of het lukt dit goed en op tijd  uit te voeren. Door bepaalde onderdelen te standaardiseren wordt het bouwproces een stuk efficiënter. Het idee hiervoor is bij de provincie Noord-Holland ontstaan, en wordt nu verder uitgewerkt samen met onder andere bouwbedrijven, andere overheden, architecten en ingenieursbureaus.

Wat begon als een klein idee wordt nu groots uitgewerkt. Dat verschil kun je als provincie maken. Bekijk hieronder de video:

Hoe kijken oud P-4 Trainees terug op hun ervaringen bij de 4 provincies?

Wij vroegen het aan hen! Bekijk hieronder de video.

Solliciteren?

Is het traineeship bij de gemeente P-4 écht iets voor jou? Bekijk dan hier de vacature en solliciteer direct voor deze unieke kans. Samen doorlopen we een sollicitatieprocedure die bestaat uit een aantal verschillende selectieonderdelen. Doel van de procedure is om jóu te leren kennen en uiteindelijk de match te kunnen maken op basis van persoonlijkheid, competenties en potentie.

Wil jij meer weten over de diverse provincies?

Klik dan op onderstaande pagina’s;

Provincie Noord-Holland>>
Provincie Zuid-Holland >>
Provincie Utrecht >>
Provincie Flevoland >>

werken bij P4

Contact

P4

Lilian Wiegant
Traineecoördinator

Postbus 80300
3508 TH Utrecht
Nederland

06-11907721

Technisch Traineeprogramma P4

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden