1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij NIBE Energietechniek

NIBE Energietechniek

World-class solutions in sustainable energy

Werken bij NIBE Energietechniek

NIBE Energietechniek richt zich als dynamische, sterk groeiende organisatie op de levering van energiezuinig comfort in warmtapwater, verwarming en (passieve) koeling aan de Nederlandse en Belgische markt.

Al ruim veertig jaar biedt NIBE het breedste assortiment boilers en warmtewisselaars voor de professionele Nederlandse warmwatermarkt. In dit marktsegment staat de naam NIBE synoniem voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast levert NIBE een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment producten op het gebied van warmtepompen (water/water warmtepompen, lucht/water warmtepompen en ventilatielucht/water warmtepompen). Met deze warmtepompen heeft NIBE zich in korte tijd een toppositie verworven op de Nederlandse markt. Sinds 2006 levert NIBE ook afleversets voor warmte- en koudedistributie.

NIBE Energietechniek is 100% dochter van NIBE AB, een solide en sterk innoverende Zweedse organisatie waarop u al jarenlang kunt vertrouwen. NIBE AB is de grootste boilerfabrikant van Scandinavië en een van de grootste warmtepompfabrikanten van Europa. 

werken bij NIBE Energietechniek

Contact

NIBE Energietechniek

Karen van der Weel
P&O adviseur

Postbus 634
4900 AP Oosterhout (NB)
Nederland

0168-477722

http://www.nibenl.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden