1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij NEXOR BV

NEXOR BV

Leaders in sales

Werken bij NEXOR

NEXOR professionals zijn intelligent, creatief, gedreven, sociaal vaardig en hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor business en opportunity’s. Deze kwaliteiten vormen de basis van NEXOR’s succes in het verwerven van nieuwe klanten in bestaande en nieuwe markten voor haar eigen klanten. 

NEXOR is een sales services organisatie met divisies die klanten ondersteunt in alle commerciële processen waarmee zij te maken krijgen, ongeacht of dit de training van personeel, de uitvoering van sales- of account management activiteiten of sales management betreft. 

NEXOR professionals nemen taken als leadgeneratie, account management, sales representation en sales management voor hun rekening. Samen met en voor haar klanten werkt NEXOR aan structurele groei en professionalisering van sales. Bij NEXOR werken gedreven sales professionals – zowel starters als ervaren mensen – met elkaar samen; wordt gewerkt voor kleine bedrijven en multinationals en komen sales professionals in aanraking met diverse branches in een business to business werkomgeving waar uitdagingen, carrière maken en groeipotentieel aan de orde van de dag zijn. 

NEXOR streeft ernaar alleen de beste professionals aan te nemen en te behouden en begrijpt dat het mes aan twee kanten snijdt. De arbeidsvoorwaarden omvatten een goed vast salaris, een bonus potentieel, een lease auto of mobiliteitsregeling, intensieve coaching en begeleiding on the job en last but not least het volgen van (sales) opleidingen en workshops van de NEXOR Sales Academy.

werken bij NEXOR BV

Contact

NEXOR BV

Claudia Cornelissen
Talent Acquisition Manager

Lange Dreef 15d
4131 NJ Vianen
Nederland

06 14104054

http://www.nexorsalespeople.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden