Lidl

Start jouw carrière in de retail!
Wie zoeken wij?

In ieder geval heb je een hbo of wo-diploma op zak. Een studie in een commerciële, economische of bedrijfskundige richting is mooi meegenomen. Maar om als trainee bij Lidl aan de slag te gaan, het naar je zin te hebben en het beste uit jezelf te halen, moet je meer meebrengen. 

Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat. Daarnaast ben je pragmatisch ingesteld, weet je van aanpakken en houd je van de dynamiek van de retail.

Waarom kiezen starters voor ons?

Als starter kies je voor Lidl omdat je graag deel wil uit maken van een gedreven team dat samen hard werkt aan het verder uitbouwen van de succesformule van Lidl. Management trainees die voor Lidl komen werken kenmerken zich dan ook door enthousiasme, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Doorgroeimogelijkheden

Lidl is een jonge onderneming die nog volop aan het groeien is. Mede door onze sterke groei is Lidl een bedrijf waar gedreven, enthousiaste mensen een glansrijke carrière tegemoet kunnen gaan. Bij Lidl ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen succes en wordt ambitie en doorzettingsvermogen beloond! Haal jij ook altijd het maximale uit jezelf?

Opleidingen en cursussen

Onze traineeships zijn intensieve opleidingsprogramma’s waar je met name ‘on the job’ alle knepen van het vak leert. Lidl vindt jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling erg belangrijk, het opleidingstraject stopt dan ook niet na het afronden van je traineeship. Er worden diverse managementvaardigheden programma’s aangeboden die jou verder helpen bij jouw ontwikkeling als leidinggevende.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Marktconform

Lidl

-
Postbus 198
1270 AD Huizen
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden