Lidl

Start jouw carrière in de retail!

Lidl als werkgever

Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Daar werken we, als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En we groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan.

Medewerker bij Lidl word je niet, dat ben je

Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 14.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is. Dat maakt ons uniek.

Bij Lidl houden we niet van stilzitten. Gewoon doen, dat is ons motto. Tevreden klanten, daar gaan we voor. In een goede sfeer, waar we op elkaar kunnen rekenen. Op een positieve manier halen we het beste in elkaar naar boven. En hebben we succes, dan vieren we dat samen. Deze mentaliteit bepaalt ons handelen. Je hebt het, of je hebt het niet. Oftewel: medewerker bij Lidl word je niet, dat ben je.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Bij Lidl bewijzen we dat het kan: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Het ene na het andere product wordt 'als beste getest'. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Doordat onze mensen elke dag het beste van zichzelf geven.

Wij bieden een breed assortiment dat is opgebouwd rondom eigen kwaliteitsmerken. Eenvoud voert hierbij de boventoon. Heel bewust bieden we een breed assortiment, met veel verse producten, maar tegelijkertijd met beperkte keuzes per productgroep. De hoge kwaliteit bereiken we dankzij een scherpe inkoop, een zorgvuldige selectie van ingrediënten en strenge kwaliteitscontroles. Onze medewerkers spelen hierin uiteraard een belangrijke rol. Op deze manier maken we onze belofte van ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ elke dag waar.

Op weg naar morgen

We willen het beste voor onze medewerkers, onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Samen zetten we waardevolle stappen om te komen tot een betere wereld. Een wereld waarin verantwoord geproduceerd wordt en we minder grondstoffen verspillen. In lijn met ons motto 'Op weg naar morgen' geven we hier met diverse initiatieven uiting aan. Zoals bijvoorbeeld ons kwaliteitsmerk Fairglobe waarmee we eerlijke handel bevorderen, de verkoop van een gezonde traktatiebox voor kinderen en onze samenwerking met de Voedselbank. Bovendien investeren we in een veilige en gezonde werkomgeving. We stimuleren onze medewerkers zich te ontwikkelen, via gerichte trainingen en opleidingen. Zo werken we samen aan een succesvolle toekomst.

De basis

De geschiedenis van Lidl gaat terug tot in de jaren '30 van de vorige eeuw, toen Joseph  Schwarz de onderneming ‘Lebensmittel – Sortimentsgroßhandlung’ oprichtte. In de jaren zeventig opende zoon Dieter Schwartz in Duitsland het eerste Lidl-filiaal. Inmiddels is de Schwarz-ondernemersgroep, waar Lidl toe behoort, een van de grootste netwerken van supermarkten binnen Europa.

In oktober 1997 openden acht Nederlandse vestigingen de deuren, waarna de groei snel doorzette. Inmiddels hebben we meer dan 400 filialen en vijf distributiecentra. En het zesde distributiecentrum is in aanbouw. Ook breidde ons assortiment uit en werkten we aan onze uitstraling. Lidl is hiermee een supermarktketen die niet meer uit Nederland weg te denken is. En we blijven dag in dag uit werken aan verbetering.

werken bij Lidl

Contact

Lidl

Afdeling Arbeidsmarktcommunicatie
-

Postbus 198
1270 AD Huizen
Nederland

035-5287400

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden