1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten

Elke dag de klant 100 procent centraal

Werken bij Jumbo

Jumbo is een echte mensenorganisatie en dat merk je meteen. Je kunt bij Jumbo rekenen op: een prima salaris, een prettige werksfeer en alle kansen om je te ontwikkelen. Bij Jumbo zijn we trots op de unieke sfeer binnen ons bedrijf. We zijn een familiebedrijf en als familie zorg je voor elkaar! Er heerst een  gemoedelijke werksfeer, en we doen graag een stapje extra voor onze collega’s.

Wat hebben alle Jumbo medewerkers gemeen?

Er is slechts één voorwaarde die voor al onze medewerkers geldt: Passie voor de klant moet in je genen zitten. Dit noemen we het Jumbo DNA. We willen het allemaal elke dag beter doen en zo samen de markt veroveren. Hoewel de 7 Zekerheden voor onze klanten bedoeld zijn, geven ze onze medewerkers veel inspiratie. Door die focus hebben we allemaal het gevoel dat we met hetzelfde bezig zijn; de klant. Dat heeft een positief effect op de werksfeer.

Veel kansen, veel mogelijkheden

Juist omdat Jumbo zo’n sterke ontwikkeling doormaakt, zijn er veel kansen en groeimogelijkheden. We hechten erg aan een open sfeer. Iedereen is vrij om vragen te stellen en feedback te geven. Er is ruimte voor een andere mening of een kritische blik. Rangen en standen zijn niet belangrijk binnen Jumbo. Samen kijken we hoe we vandaag hebben gepresteerd, hoe het morgen beter kan en wat iedereen daar persoonlijk aan kan doen.

Ons DNA

Het Jumbo DNA zit in ons allemaal. Het is herkenbaar voor klanten én medewerkers. Het maakt onze klanten tot fans. Het Jumbo DNA beschrijven we met de volgende drie kernwaarden:

Samen: we hebben respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. We werken samen en helpen elkaar wanneer nodig.

Ondernemerschap: we zien en benutten kansen, nemen graag initiatief. We werken met passie en gedrevenheid, maar zijn ook kostenbewust.

Winnen: we willen de beste zijn, strijd leveren en doen er alles aan om echte fans te maken en doelstellingen te realiseren.

Jumbo DNA in de praktijk

Fietsproblemen
Twee klanten op leeftijd komen altijd met de fiets naar Jumbo Kaatsheuvel. Op een dag probeert iemand hun fietsen te stelen, terwijl zij binnen boodschappen aan het doen zijn. Gevolg: twee vernielde sloten, waardoor de klanten niet meer naar huis kunnen fietsen. Een Jumbo medewerker brengt de klanten en hun boodschappen met de auto naar huis. De fietsen worden veilig weg gezet en de fietsenmaker gebeld. Later worden de klanten gebeld dat zij hun fietsen weer kunnen ophalen!

Verloren hond
De dochter van een klant bindt haar hondje voor Jumbo Tilburg Heyhoef aan een paal. Na de boodschappen gaat ze naar huis… zonder hondje! De medewerkers van Jumbo doen er alles aan om te achterhalen waar de hond thuis hoort, maar dat lukt niet. Vervolgens zorgen ze ervoor dat de hond veilig kan overnachten in het asiel. De volgende dag wordt de klant alsnog opgespoord, waarna het hondje in blakende gezondheid weer kan worden opgehaald.

werken bij Jumbo Supermarkten

Contact

Jumbo Supermarkten

Afdeling Recruitment

Rijksweg 15
5462 CE Veghel
Nederlandhttp://www.jumbosupermarkten.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden