1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij iSense

iSense

Commercieel en ambitieus? Bekijk onze traineeships!

Onze traineeships

Ben jij commercieel en ondernemend? Heb je onlangs je HBO of WO opleiding afgerond en wil jij snel doorgroeien naar een management functie in de sales? Solliciteer dan voor het traineeship tot Accountmanager of voor het traineeship tot Recruitment Consultant.

Traineeship tot Recruitment Consultant
Lijkt het jou leuk om de juiste match te maken tussen kandidaten en klanten? Vind jij het belangrijk en leuk om veel persoonlijk contact te hebben in je werk? Wij leiden je op tot een succesvolle IT recruiter!

Commercieel Traineeship tot Account Manager
Ben jij commercieel en ondernemend? Heb je onlangs je HBO of WO opleiding afgerond en wil jij snel doorgroeien naar een management functie in de sales? Solliciteer dan voor het traineeship tot accountmanager!

Onze overtuiging

Het vergroten van succes en geluk van mensen en organisaties door samen uitdagingen aan te gaan.Dat is onze missie en onze overtuiging. iSense is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in de detachering van Professionals binnen het ICT vakgebied. Daarbij hebben wij de overtuiging om het succes van organisaties en het geluk van medewerkers te vergroten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om deze overtuiging kracht bij te zetten, hebben wij binnen iSense vijf kernwaarden met elkaar geformuleerd. Kernwaarden waarvan wij vinden dat zij ons en onze manier van werken het beste omschrijven.

iSense is ondernemerschap, ambitie, teamspirit, hyper energy en openheid en eerlijkheid.

(Bijna) afgestudeerd? Wij zijn op zoek naar jonge mensen die ondernemend en commercieel ingesteld zijn. Wij bieden jong talent de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie. Kun jij je hierin vinden? Solliciteer dan snel!

iSense teamspirit

 

werken bij iSense

Contact

iSense

Fleur Aalbrecht
Talent Manager

Zuidelijk Halfrond 11
2801DD Gouda
Nederland

0182-692023

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden