Joost
Management Trainee ENGIE Services

Management Traineeship bij ENGIE
In 2016 ben ik als trainee gestart bij ENGIE. Gedurende het Management Traineeship werk ik op verschillende afdelingen en bij diverse ENGIE entiteiten aan minimaal 4 opdrachten. Momenteel werk ik bij het Energieloket van ENGIE Services Zuid. Daarnaast volg ik een persoonlijk ontwikkelprogramma. Het beste advies wat ik heb gekregen is ‘blijf je eigen stem uitdragen’. Ik heb gemerkt dat je door initiatief te nemen het verschil kunt maken en veel kunt bereiken bij ENGIE.

Huidige opdracht
Bij het energieloket pakken we klantvraagstukken op die betrekking hebben op energie, zoals verduurzaming, energiebesparing in de industrie, energieopwekking en ‘vergroening’.

De opdracht is er op gericht enerzijds vorm te geven aan het afdelingsproces (Hoe werken wij?) en anderzijds aan het klantproces (Hoe kunnen we tot een energieprestatiecontract komen?). In mijn ogen ligt dit werk volledig in lijn met de ambitie van ENGIE en heeft onze afdeling zeker toekomst.

Leuk aan ENGIE
ENGIE heeft veel expertise in huis op het gebied van verduurzaming, iets waar ik heel mijn studie mee bezig ben geweest. Juist bij ENGIE zit je echt middenin die transitie en realiseer je middels techniek de oplossingen bij de klant. Ik vind het stoer dat ENGIE de leider in de energietransitie wil zijn.

Opleiding
Bachelor en master Innovation Sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven. 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden