1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Devoteam

Devoteam

Passion, Respect and Frankness

Werken bij Devoteam

Devoteam is een ICT-dienstverlener met zeer ervaren en gecertificeerde ICT-consultants. Devoteam Nederland is onderdeel van Devoteam Groep en beschikt daarmee over een internationaal kennisnetwerk van ongeveer 4700 consultants in meer dan 20 landen. Devoteam is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en staat bekend om haar klantgerichtheid. Onder haar medewerkers scoort Devoteam steevast hoog in het Great Place to Work onderzoek. Devoteam is sinds 1997 actief in Nederland. De 130 medewerkers werken vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Devoteam is een onafhankelijke ICT-dienstverlener voor overheden en bedrijven. Devoteam Nederland voorziet in passende ICT-oplossingen voor de realisering van doelstellingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau, maar kan ook voorzien in het beheer en onderhoud. 

Passion, Respect and Frankness 

Devoteam werkt vanuit deze drie kernbegrippen. Met Respect; gecertificeerde, gedreven, ondernemende professionals. Vanuit Frankness; een eerlijk advies en Met Passion; passie voor werk en het vak. 

Wat bieden wij? 

Bij Devoteam zijn werknemers onze grootste aanwinst. Wij beseffen ons dat je als werkgever je werknemers moet belonen. Niet alleen in materiële zin, maar juist in niet materiële zin, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gestimuleerd om deel te nemen aan vakinhoudelijke opleidingen en soft skills trainingen. Ook als het minder goed gaat in de markt wordt er bij ons waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. 

Korte communicatielijnen en kleine teams, aangestuurd door een Practice Leader die ook vanuit de inhoud betrokken is, dragen bij aan de persoonlijke aandacht en ontwikkeling van onze werknemers. Je kunt bij Devoteam gemakkelijk bij je leidinggevende terecht, maar ook de directie ken je bij naam en belangrijker nog; zij kennen jou ook. De kleinschaligheid van Devoteam zorgt ervoor dat je ook je collega’s kent van bijvoorbeeld een KES (Knowledge Exchange Sessie) of een social event (Devoteam doet ook veel aan teamuitjes). 

Naast de voordelen van de kleinschaligheid van Devoteam Nederland heb je alle zekerheid van een grote, beursgenoteerde werkgever met internationaal meer dan 4500 werknemers. Er heerst een open cultuur en je krijgt alle ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en ontwikkeling (opleidingen).

werken bij Devoteam

Contact

Devoteam

Iris Kuppers
Recruiter

Wisselwerking 42
1112 XR Diemen
Nederland

0652521576

http://www.devoteam.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden