Open avond hbo ICT leertraject

donderdag, 11 april, 2024

Inschrijving
tot 10-04-2024
Datum
11-04-2024
Plaats
Apeldoorn
Contact
Myrthe Brommer
Telefoon

Open avond hbo ICT leertraject

Je hbo-diploma in een IT-richting halen? Onmiddellijk een vaste baan met meteen een mooi salaris? Dat kan bij ons! We zijn vooruitstrevend, maken gebruik van de nieuwste technologieën én we zijn een betrokken werkgever.

In ons duaal traject studeer en werk je dus tegelijkertijd. En wordt alles door ons betaald! Vanaf de start van het traject krijg je meteen een vaste aanstelling en na ongeveer 3,5 jaar ben jij de trotse bezitter van een hbo-diploma van een geaccrediteerde IT-opleiding.

Programma

Wil je meer weten over het duaal leertraject hbo ICT? Of over het sollicitatieproces? Tijdens de open avond krijg je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze professionals, waaronder ook een huidig duaal student.

Voor wie

Afhankelijk van jouw vooropleiding en achtergrond kun je je aanmelden voor het reguliere duale traject óf het versnelde duale traject. Kijk hieronder voor welk traject jij in aanmerking komt.

Duaal:

  • Je hebt recent je havo- of vwo-diploma met profiel natuur en techniek, natuur en gezondheid of economie en maatschappij behaald. Of een mbo 4-diploma in een ICT-richting. Of je verwacht je diploma in het studiejaar 2023-2024 te behalen.
  • Je hebt sterke affiniteit met IT. Dat blijkt bijvoorbeeld uit IT-gerelateerde projecten of opdrachten die je hebt uitgevoerd voor je school of als hobby en kunt dit aantonen in je motivatiebrief.

Versneld duaal:

  • Je bent recent gestart met een hbo/wo-opleiding in een technische richting (zoals informatica, informatiekunde, kunstmatige intelligentie of wiskunde) en geeft de voorkeur aan leren en werken tegelijk.
  • Je hebt minimaal 45 studiepunten of je behaalt deze punten in het studiejaar 2023-2024. Geef het aantal behaalde studiepunten aan in je motivatiebrief.
  • Je hebt sterke affiniteit met IT. Dat blijkt bijvoorbeeld uit IT-gerelateerde projecten of opdrachten die je hebt uitgevoerd voor werk, school of hobby.

De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. In de week voorafgaand aan de Q&A ontvang je een mail met alle informatie die je nodig hebt. 
 

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd
Medewerkers aan het woord
Lars, student duaal accountancy
De vrijheid is groot en de werkzaamheden zijn breed bij de Belastingdienst.
Nordin, tax talent trainee
Er is hier écht tijd voor inhoud en ontwikkeling, dat sprak me enorm aan.
Thamar Peters, tax talent trainee Belastingdienst
Mijn verleden als topsporter komt me hier goed van pas
Arnold controlemedewerker belastingdienst
Ik krijg hier volop de mogelijkheden om naast mijn werk te studeren

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Belastingdienst

Myrthe Brommer

Laan van Westenenk 490
7334 DS Apeldoorn
Nederland

https://werken.belastingdienst.nl

Bekijk organisatieprofiel