1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij accon avm

accon avm

Ruimte voor ondernemen

Werken bij accon avm

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. En wij blijven groeien.
Alle medewerkers bedienen vanuit circa 45 kantoren ruim 30.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.
Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dicht bij jezelf, je roots en je ambities blijven. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven.

Jouw ambities

Jouw ambities en onze manier van denken en werken. Hebben we een match? Dat ligt voor een groot deel aan jouw leergierigheid.
Heb jij een sterke wil om je te blijven ontwikkelen? Zelfs al je al een baan hebt? Dan ben je bij accon avm op de juiste plaats. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.

Opleidingsprogramma voor starters

  • Interne Talentenprogramma's. Trainingen 'on the job' met focus op je persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en jezelf ontplooien binnen de organisatie;
  • Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Financieel Recht, Financiële Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

Waarom zou jij kiezen voor accon avm?

  • Ruimte voor jouw ambities;
  • Inspirerende werkomgeving;
  • Goede ontplooiingsmogelijkheden;
  • Enthousiaste, gedreven collega's;
  • Balans tussen werken en vrije tijd.

Jouw collega's bij accon avm 
Wil je weten hoe je toekomstige collega's werken bij accon avm ervaren? Bekijk dan eens het onderstaande filmpje voor hun verhaal.

werken bij accon avm

Contact

accon avm

Saskia van den Elshout
Recruiter

Meander 725
6825 ME Arnhem
Nederland

06 – 44 53 64 22

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden