1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ABN AMRO
  4. ABN AMRO carrière informatie

ABN AMRO

Reinventing the world of banking together
Wie zoeken wij?

Natuurlijk telt je cijferlijst. En natuurlijk is het belangrijk wat je hebt opgestoken tijdens en naast je studie. Maar: bij ABN AMRO zijn we ook geïnteresseerd in wie jij werkelijk bent. Sta je voor je ideeën? Durf je kritische vragen te stellen? Want voor mensen met karakter, die echt iets toevoegen aan de bank, is altijd plaats.

Waarom kiezen starters voor ons?

Ondanks de hectische tijden is ABN AMRO nog steeds een werkgever waar starters graag beginnen. Onder hbo- en wo-studenten staat het opleidingsbeleid hoog aangeschreven. Ook de primaire en secundaire voorwaarden scoren erg goed. Dit tezamen zorgt er voor dat wij nog steeds hoog scoren in de verschillende imago-onderzoeken.

Doorgroeimogelijkheden

Aantrekkelijke ontwikkelings- en carrièremogelijkheden

Opleidingen en cursussen

De ABN AMRO Academy ondersteunt medewerkers bij het vinden van de meest uiteenlopende leer- en ontwikkelingsoplossingen. We hebben al een breed scala aan trainingen ontwikkeld op het gebied van kennis, vaardigheden en producten. Maar we werken ook permanent aan nieuwe opleidingen in nauwe samenwerking met lijnmanagers en HR Business Partners. Op die manier blijven we adequaat inspelen op actuele ontwikkelingen. Er staat een perfect team van Specialists Learning en Learning Officers klaar om medewerkers en managers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke groei.

Primaire arbeidsvoorwaarden

De CAO van ABN AMRO biedt u een aantrekkelijk en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket. Goede team- of individuele performance wordt goed beloond. Ook kunt u uw eigen pakket samenstellen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

- Aantrekkelijke ontwikkelings- en carrièremogelijkheden;
- 13e maand;
- Bonusregeling tot maximaal 20%
- Premievrij pensioen;
- Uitstekende studiefaciliteiten en voorzieningen.

 

Medewerkers aan het woord
Boy Masius
Ik denk mee over de toekomst van de bank
Stephan van Wensen
Financieel-strategisch advies voor bedrijven van formaat

ABN AMRO

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden