Traineeship bij VGZ

Traineeship
Arnhem
Bedrijf: VGZ
Sluit: 02-04-2019

Traineeship VGZ

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is? Werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan ingewikkelde, interessante en maatschappelijk belangrijke vraagstukken. Aan welk vraagstuk lever jij een bijdrage?

Jouw Traineeship

Als Trainee krijg je de kans om een vliegende start te maken binnen Coöperatie VGZ, als jij je durft te laten verrassen door de interessante wereld van zorgverzekeringen. En als je echt wilt begrijpen wat opereren op het snijvlak van een maatschappelijk doel met zich meebrengt. 

Een goede sfeer, gedreven collega’s waar je veel van kunt leren, veel eigen inbreng en keuzevrijheid. Op die manier leer je het zorgstelsel en de rol die Coöperatie VGZ daarin vervult, grondig kennen. Daarnaast maak je kennis met data, ons grootste bezit. De basis voor besluitvorming, de basis voor zinnige zorg, maar tegelijkertijd soms ongrijpbaar . Hoe ga jij daar mee om?

In uiteenlopende projecten doe je uitgebreide vakkennis op en ontwikkel je jouw professionele vaardigheden. Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij Coöperatie VGZ.

Hoe gaat dit in zijn werk?

 • Vanaf dag één draai je mee in de praktijk en bepaal je grotendeels jouw eigen leerpad.
 • In twee jaar voer je 3-4 uitdagende opdrachten uit binnen verschillende bedrijfsonderdelen zoals Business Intelligence, Control, Zorginkoop, Marketing of Klantenservice.
 • In overleg met je opdrachtgever bepaal je de prioriteiten en een passende opdracht.
 • Jij komt zelf met innovatieve ideeën, waarbij uitdaging voor jezelf én een toegevoegde waarde voor ons centraal staan.
 • Vervolgens ga je aan de slag met jouw opdracht en krijg je de kans om jouw professionele en eventueel ook jouw leiderschapskills in de praktijk verder te ontwikkelen.

Persoonlijke begeleiding

Als Trainee verwachten we een ambitieuze, zelfstandige en pro-actieve houding van je. Daar tegenover staat dat je optimaal begeleid wordt. Zo heb je regelmatig contact met:

 • een mentor die zijn kennis met je deelt en je helpt met vakinhoudelijke vragen of problemen.
 • een coach die je helpt om alles uit je persoonlijke ontwikkeling te halen.
 • collega-trainees en anderen, in verschillende intervisiesessies.
 • jouw persoonlijke buddy: een voormalig trainee die inmiddels in dienst is bij ons.
 • de programma coördinator voor praktische vragen.

Functie-eisen

Voor dit traineeship zijn we op zoek naar een collega met focus, lef en ondernemerschap. Qua kennis en ervaring breng jij het volgende met je mee:

 • een onlangs afgeronde Masteropleiding in IT, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, rechten, gezondheidswetenschappen, health management, Wiskunde, Econometrie, Natuurkunde, Electrotechniek, Informatica of een andere richting waarmee jij een succesvol traineeship kan neerzetten.
 • je staat aan het begin van je carrière. 
 • een relevante bijbaan, stage of extra-curriculaire activiteiten op je cv.
 • een scherpe analytische blik en affiniteit met datagedreven werken.
 • een flinke dosis proactiviteit, nuchterheid en veerkracht incasseringsvermogen.
 • de drive om zowel jezelf, als jouw werkveld en vakgebied te verbeteren. 

Jij hebt bewezen dat je een zelfverzekerde, nuchtere en volhoudende zelfstarter bent. Stilstand is achteruitgang, dus je neemt graag het initiatief om zowel jezelf, als jouw werkveld en vakgebied te verbeteren. Samenwerken is hierin belangrijk samen met goede sociale en communicatieve vaardigheden en het talent om te verbinden.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Trainee bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij met ons werken aan zinnige zorg? Laat ons dan op inspirerende wijze weten:

 • wat jij bij ons komt halen en wat jij met je mee brengt;
 • wat jij de komende twee jaar wil toevoegen aan Coöperatie VGZ;
 • waarom we jou niet kunnen missen op deze traineeplek!

Maak je ons nieuwsgierig? Dan nodigen we je uit voor onze Inhousedag op vrijdag 12 april 2019. Hebben we daar een klik, dan volgt er een gesprek en een online assessment. Wanneer dit voor beiden een positieve uitkomst heeft en we besluiten met elkaar verder te gaan? Dan heten we je graag welkom met een contract voor 38 uur per week en goede secundaire voorwaarden. Jouw Traineeship gaat in september 2019 van start. 

Heb je interesse? Solliciteer dan vóór woensdag 3 april 2019  via onderstaande knop. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 5 april een reactie.

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

VGZ

Mascha van Houten
Recruiter

Nieuwe Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem

06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl
www.werkenbijvgz.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden