Loading...

Bezig met laden...

Tribers Scrum Master Traineeship bij Tribers

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Tribers
Sluit: 31-07-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Tribers Scrum Master Traineeship

Wie zijn de Tribers?
Tribers staat voor waardecreatie door samenwerking op basis van verbondenheid en gedeelde waarden. Daarnaast geloven wij erin dat iedere organisatie een innovator kan zijn, zowel groot als klein. Wij helpen onze klanten op basis van deze principes om teams in hun kracht te zetten en slim te organiseren.

Samen helpen we toonaangevende organisaties zoals PostNL, KLM, Essent en ABN-AMRO bij het activeren van de agile mindset en de daarbij horende veranderingen in de organisatie. Dat maakt ons werk elke dag weer anders. Maar wel altijd interessant. En als startup binnen het QWINC-netwerk is er altijd wel een collega om mee te sparren. En je steeds verder te ontwikkelen.

Tegelijkertijd bouwen we aan ons eigen bedrijf en zijn we gewoon een hele leuke club om bij te werken. Wij vinden dat je samen moet kunnen lachen. En dat vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid niet meer dan normaal zijn. Uiteindelijk leidt dit namelijk tot een hoog werkplezier en de beste resultaten. Kom dit vooral zelf ervaren. Of kom alvast proeven met een kop koffie of een Tribers biertje!

Denken en werken als een startup
Innovatie is onmisbaar. Net als snelheid in je product development. Dat vraagt om het aanzetten van een startup-mentaliteit. Ook in jouw organisatie. Dat is wat Tribers doen. Door het verbinden van ideeën, teams en leiders. Niet door het vasthouden aan processen. Wel door het activeren van agile. Onze scrum masters en Agile coaches loodsen je door de Agile journey. Zodat jij snel ideeën verkent, concrete oplossingen verzint en jouw markt blijft veroveren.

Wat kan je verwachten van het Young Professional Program?
Ben jij (bijna) afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Wil jij jezelf uitdagen, ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Wij zijn continu op zoek naar jonge ambitieuze starters! Tijdens dit éénjarige programma staat jouw ontwikkeling centraal. Met een groep andere trainees volg jij het Tribers Young Professional Program. En word je voorbereid op een succesvolle start in een rol bij organisaties zoals TomTom, KLM, Etos, Essent, ABN AMRO, DELA en PostNL.

Wat ga je doen?
In de praktijk leer je het meest! Je doet dan ook vier dagen per week hands-on ervaring op in een veilige agile leeromgeving bij één van onze opdrachtgevers. Onze opdrachten zijn vaak projecten binnen corporates om innovatie en IT te versnellen. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een ervaren Triber.

Ongeveer één dag in de week staat jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling op een andere manier centraal. Samen met je mede trainees volg je trainingen en workshops die je helpen bij de eerste stappen van een bijzondere en geslaagde carrière. Samen help je elkaar verder. Daarnaast wordt je constant intensief begeleid en gecoacht zodat je goed om kan gaan met de uitdagingen die op je afkomen.

De trainingen zijn vooral gericht op alles wat nodig is om een startup-mentaliteit neer te zetten binnen onze opdrachtgevers. Denk aan Agile, Scrum, DevOps, Lean Start-Up of Design Thinking. En ook trainingen en workshops over Time management, Zakelijk tekenen, Creatief denken, Leren improviseren, faciliteren en creatief schrijven.

Op onze vacaturepagina vind je het complete aanbod aan trainingen en workshops. Aan de start weet je misschien nog niet zoveel, maar in potentie kun je alles!

Hoe gaat het verder?
Na het succesvol afronden van het Tribers Young Professional Program vervolg je jouw carrière op jouw manier:

 • Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om mee te bouwen aan een mooi, jong merk. En kun je uiteindelijk ook mede-eigenaar worden.
 • Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.
 • Heb je na een jaar veel geleerd en ook ontdekt dat dit niet is wat je wil blijven doen. Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wie weet waar we elkaar weer tegen komen.

Wat wij bieden

 • Gezelligheid met veel uitjes, teamevents en borrels.
 • Uiteraard een marktconform salaris, laptop en mobiliteitsvergoeding (leaseauto of OV-vergoeding).
 • Een éénjarig opleidingsprogramma boordevol trainingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling. Met aandacht voor hard- & soft skills.
 • Persoonlijke begeleiding en -coaching tijdens je eerste stappen van een bijzondere carrière.
 • Een opdracht bij één van onze opdrachtgevers.
 • Je ontvangt veel en frequent feedback.
 • Een groot netwerk met ingangen bij toffe organisaties.
 • Dé kans om jezelf te ontwikkelen als veelzijdige professional.

Functievereisten
Skills, competenties en gewenste ervaring? Het belangrijkste is de klik met jou als persoon.

 • Je bent recent hbo/wo afgestudeerd met een achtergrond in (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, organisatiewetenschappen en/of change & strategic management.
 • Je hebt interesse in Innovatie, Entrepreneurship en IT.
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan.
 • Je wordt enthousiast van Agile, Scrum, Design Thinking en Lean Start Up.
 • Je wordt enthousiast van het faciliteren van een groep en samen te innoveren.
 • Je maakt waar wat je zegt.
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig.

Hoe werkt het?
Wij geloven erin dat je van beide kanten een goed gevoel moet hebben voordat je het ontwikkelprogramma samen aangaat. Daarom gaat er een selectieproces aan vooraf. We starten onze selectie op basis van jouw cv, motivatie en optioneel jouw introductiefilmpje. Vervolgens volgt er een persoonlijk gesprek, nodigen we je uit voor de selectie dag en tekenen we je contract! Vervolgens kun je starten!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan nu aan voor het programma en deel je cv inclusief motivatie. Vervolgens zijn er gesprekken, een selectieproces, het tekenen van het contract en daarna starten!

 • Startdatum Young Professional Program: 1 september 2021
 • Sluitingsdatum vacature: 31 juli 2021

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Tribers

Recruitment Team

Nickeriestraat 46-I
1058 VZ Amsterdam

https://tribers.recruitee.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden