Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Financiën bij Stadlander

Traineeship
Bergen op Zoom
Bedrijf: Stadlander
Sluit: 11-10-2019

Trainee Financiën Stadlander

Bergen op Zoom

Ben je leergierig en initiatiefrijk? Net afgestudeerd en de ambitie om in korte tijd uit te groeien tot senior medewerker financiën?

Wij bieden je de ruimte

Als trainee financiën ga je na een gedegen inwerkperiode aan de slag met de rapportage en analyse van onze administratie(s). Je monitort de WOZ-waarde en tekent indien nodig bezwaar aan, stelt liquiditeitsplanningen op en analyseert verschillen tussen begroting en realisatie. Je signaleert zaken die opvallen en informeert bij collega’s wat daarvan de oorzaak zou kunnen zijn. Je schroomt niet om verbetervoorstellen met je collega’s te bespreken. We bieden je voldoende ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je maakt deel uit van een team van ongeveer vijftien medewerkers. Het is een hardwerkend en resultaatgericht team dat de voortgang van het werk nauwlettend bewaakt. Een deel van de medewerkers is zeer ervaren en een ander deel werkt hard aan het vergaren van kennis en ervaring. Wat ons betreft een ideale mix.

De trainee financiën die we zoeken

  • Heeft een afgeronde hbo- of wo-opleiding en is maximaal twee jaar geleden afgestudeerd.
  • Beschikt over goede kennis van en kan goed overweg met Excel en omvangrijke databestanden.
  • Heeft lef (want het is best lastig om als trainee opvallende zaken met collega’s te bespreken).
  • Heeft een sterk analytisch vermogen om het verhaal achter de cijfers op tafel te kunnen krijgen.
  • Is resultaatgericht, leergierig en werkt actief aan zijn/haar eigen ontwikkeling.


Wij combineren gemoedelijkheid met werklust.
Dat zie je terug in onze kernwaarden samenwerking, trots, ambitie, professionaliteit en betrokkenheid. Deze bouwstenen zijn belangrijk in waarom en hoe we dingen doen en zorgen voor inspiratie en een sterke bedrijfscultuur. Daarnaast beseffen we dat legitimatie en verankering in de samenleving de belangrijkste waarden zijn waaraan moet worden gewerkt. Kijk vooral even naar dit filmpje.

Wij zijn Stadlander

Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. We willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. We zijn actief in de stad en in de dorpen. Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen maken we ons sterk voor ons gebied. Stadlander streeft naar continuïteit en legitimatie. We doen dit vooral door focus aan te brengen. Daarom hebben we met elkaar drie ondernemingswaarden benoemd, waaraan al onze acties en ambities een bijdrage moeten leveren: huurder centraal, verankering en duurzaam.

Wat mag je verwachten?

Ons kantoor biedt verschillende type werkplekken en ook thuis- en flexwerken behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van je activiteiten kun je per dag(deel) bekijken welke werkplek daarbij het beste past. We bieden je daarnaast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, behulpzame collega’s, een mooie pensioenregeling bij SPW, reiskostenvergoeding en een collectieve ziektekostenregeling bij CZ. Je ontvangt een salaris van € 2.660 bruto per maand per 36 uur.

Is je interesse gewekt?

Reageer dan door je cv en motivatiebrief te uploaden. Doe dat zo snel mogelijk, maar uiterlijk 11 oktober via het online sollicitatieformulier. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

De eerste gesprekken vinden plaats op 17 oktober en de tweede gesprekken op 21 oktober.
Heb je vragen over de functie of procedure? Mail ons dan en je wordt teruggebeld door Peter Franken onze manager Administratie.
Voor meer informatie over de organisatie kan je kijken op https://stadlander.nl/over-stadlander/de-organisatie/.

Het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de procedure.

Noot voor werving- en selectiebureaus: wij werven onze kandidaten zelf. Contact opnemen n.a.v. deze vacature is dus niet nodig.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Stadlander

Afdeling P&O

Rooseveltlaan 150
4624 DE Bergen op Zoom

P&O@stadlander.nl
https://stadlander.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden