Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Data/ Supply Chain bij Sligro Food Group

Traineeship
Veghel
Sluit: 15-12-2019

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship Data/ Supply Chain Sligro Food Group

Dit ga je doen

Ben je recent afgestudeerd en ben jij analytisch sterk, gedreven om business-processen onder de knie te krijgen en te optimaliseren, resultaat- en klantgericht en ben je bereid om ‘deep dives’ te doen? Mogelijk ben jij dan onze nieuwe trainee data/supply chain.

We zijn net begonnen aan, of staan aan de vooravond van verdere internationalisering, de intensieve samenwerking met Heineken, een SAP-integratie en het toekomstklaar maken van het grootste B-to-B bezorgservicenetwerk van Nederland. We bereiden ons voor op verdergaande mechanisering in logistiek en pakken de uitdagingen aan op het gebied van duurzaam transport. Bij Sligro Food Group komt het allemaal samen.

Na een uitgebreid inwerkprogramma ga je in drie verschillende opdrachten/functies aan de slag. De verwachting is dat je de complexe inhoud snel eigen maakt en door middel van analytische vaardigheden, klantgerichtheid, leiderschap en overtuigingskracht bijdraagt aan het bewerkstelligen van échte verandering. Kortom: veel verantwoordelijkheid. Het traineeship duurt 20 maanden en begint in april 2020 met in totaal 6 HBO- en WO-talenten.

Tijdens het traineeship kom je te werken in impactvolle rollen waarmee je de organisatie beter leert kennen. We dagen je actief uit om jouw achtergrond in data en/of supply chain in te zetten voor het verbeteren en versterken van Sligro Food Group. Voorbeelden van mogelijke opdrachten en/of projecten zijn:

 • Teamleider Bezorgservice of Distributiecentrum
 • Category manager
 • Managementfunctie in een zelfbedieningsvestiging
 • Procesmanager Digital
 • Project: optimalisatie samenwerking met verschillende inkoop partners
 • Project: Innovatieproces bij een productiebedrijf
 • Project: Duurzaam transporteren

Gedurende het traineeship krijg je steeds meer inspraak en verantwoordelijkheid voor de invulling van het programma. Waar de eerste opdracht je ‘aangeboden’ wordt, ga je voor de laatste opdracht zelf op zoek naar een aansluitend vraagstuk. En uiteindelijk stroom je uit in een generalistische of specialistische functie.

Het programma bestaat uit drie met elkaar verbonden onderdelen: persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke ontwikkeling en het ontdekken van de organisatie. Tijdens het hele traineeship krijg je begeleiding van een persoonlijke coach, mentor en praktijkbegeleider en vinden er onder andere inspiratielabs, werkbezoeken, spiegel- en intervisiesessies plaats.

Meer informatie kan je vinden op www.traineebijsligrofoodgroup.nl.

Als trainee data / supply chain...

 • ben je een recent afgestudeerde WO-er in supply chain/data met studierichting: (technische) bedrijfskunde, Data Science, Economie, JADS, bedrijfskundige informatica;
 • heb je bij voorkeur ervaring met Tableau, PIM, Access en Excel;
 • ben je analytisch sterk, gedreven om business-processen onder de knie te krijgen en te optimaliseren, resultaat- en klantgericht, kun je verbinding maken, ben je bereid om ‘deep dives’ te doen (onderzoekend);
 • ben je niet alleen theoretisch goed onderlegd, maar heb je ook praktijkervaring, bijvoorbeeld met bestuurswerk, een stage, buitenlandervaring, een eigen onderneming of vrijwilligerswerk;
 • ben je digital native (en kan je anderen inspireren) en heb je affiniteit met ICT.

Wie we zoeken

We zoeken jonge professionals met maximaal één jaar werkervaring en een goede, onderbouwde motivatie voor Sligro Food Group.

Als trainee snap je wat mensen en organisaties beweegt en heb je zin om échte veranderingen te managen. Dit kan vanuit verschillende invalshoeken. Bijvoorbeeld vanuit een expertrol met een dosis analytische skills of vanuit out-of-the-box denken om digitale innovatie te versnellen. Daarnaast kun je goed samenwerken en teams in beweging brengen.

De verwachting is dat je de complexe inhoud snel eigen maakt en door middel van analytische vaardigheden, klantgerichtheid, leiderschap en overtuigingskracht bijdraagt aan het bewerkstelligen van verandering. Kortom: veel verantwoordelijkheid.

Gewenste competenties:

 • Denken: innovatief denken, ontwikkelgerichtheid, plannen en organiseren
 • Voelen: klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit, bevorderen van samenwerking
 • Kracht: autonomie, overtuigingskracht, resultaatgerichtheid

Na je traineeship kun je doorstromen in generalistische én specialistische functies.

Wat we je bieden

 • Als trainee ga je werken en leren tegelijk. Daar staat natuurlijk ook wat tegenover:
 • Een startsalaris van €2.500 als je een HBO diploma hebt en €2.750 met een WO diploma (bruto per maand).
 • Bij een goede beoordeling na het 2e project/functie/positie krijg je salarisverhoging.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij de Stichting Pensioenfonds Sligro Food Group.
 • 25 vakantiedagen.
 • Personeelskorting bij Sligro: je krijgt 10% korting op al je aankopen (met een maximum van €10 korting per week).

Carrière­perspectief

Na 20 maanden, 3 diverse opdrachten en alle verschillende onderdelen heb je veel duidelijker voor ogen waar je kracht ligt en in welke richting je verder wil. Na je traineeship krijg je de mogelijkheid om uit te stromen in een specialistische of managementfunctie, sowieso een sleutelrol in de organisatie waarbinnen je direct impact hebt en kunt innoveren. Voorbeelden van mogelijke uitstroomfuncties zijn:

 • Inkoper & Assortimentsmanager A-merken
 • Groepsmanager Logistiek Sligro Bezorgservice
 • Supply Chain Performance Manager
 • Zelfbedieningsmanager Sligro Vestiging

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Vragen, suggesties of tips zijn natuurlijk altijd welkom. Schroom daarom dan ook niet om contact op te nemen met jouw Recruiter Kim Emonds, bereikbaar op telefoonnummer 06 1109 7811. Wil je ‘s ochtends aan het ontbijt of snel voordat je de auto in stapt een appje sturen? Geen probleem! Stuur een bericht en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Meer informatie kan je vinden op www.traineebijsligrofoodgroup.nl.

Over ons

Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke passie: food. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich daarop kan richten, worden alle bedrijven vanuit ons hoofdkantoor in Veghel ondersteund. Zo kunnen de verschillende bedrijven zich regionaal richten op die passie.

Op het hoofdkantoor werken we intensief samen. Dat uit zich in een professionele en efficiënte organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig. Kijk hier voor meer informatie over Sligro Food Group.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Sligro Food Group

Kim Emonds
Recruiter

Corridor 11
5460 AA Veghel

06 1109 7811
kemonds@sligro.nl
www.traineebijsligrofoodgroup.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden