Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Commercie bij Sligro Food Group

Traineeship
Veghel
Sluit: 15-12-2019

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship Commercie Sligro Food Group

Dit ga je doen

Ben je recent afgestudeerd en ben jij proactief, kun je verbinding maken, heb je de wil om uit te blinken en ben je commercieel sterk? Mogelijk ben jij dan onze nieuwe trainee commercie.

De commerciële wereld van eten en drinken is aan verandering onderhevig. In B-to-B foodservice is éénmalig scoren niet voldoende. Wij zijn de lifeline van onze klant, want voor zijn business is hij afhankelijk van onze prestatie. Dat is een grote verantwoording en vereist commerciële topsport. Vanuit verschillende specialismen zoals inkoop, sales en marketing willen we elke dag in het hart van onze klanten zitten. Met méér dan 1 miljard euro omzet via de ‘nieuwe economie’ komen bij Sligro Food Group big data en commercieel buikgevoel samen.

Na een uitgebreid inwerkprogramma ga je in drie verschillende opdrachten/functies aan de slag. De verwachting is dat je de complexe inhoud snel eigen maakt en door middel van analytische vaardigheden, klantgerichtheid, leiderschap en overtuigingskracht bijdraagt aan het bewerkstelligen van échte verandering. Kortom: veel verantwoordelijkheid. Het traineeship duurt 20 maanden en begint in april 2020 met in totaal 6 HBO- en WO-talenten.

Tijdens het traineeship kom je te werken in impactvolle rollen waarmee je de organisatie beter leert kennen. We dagen je actief uit om jouw achtergrond in commercie in te zetten voor het verbeteren en versterken van Sligro Food Group. Voorbeelden van mogelijke opdrachten en/of projecten zijn:

 • Teamleider Bezorgservice of Distributiecentrum
 • Category manager
 • Managementfunctie in een zelfbedieningsvestiging
 • Procesmanager Digital
 • Project: optimalisatie samenwerking met verschillende inkoop partners
 • Project: Innovatieproces bij een productiebedrijf
 • Project: Duurzaam transporteren

Gedurende het traineeship krijg je steeds meer inspraak en verantwoordelijkheid voor de invulling van het programma. Waar de eerste opdracht je ‘aangeboden’ wordt, ga je voor de laatste opdracht zelf op zoek naar een aansluitend vraagstuk. En uiteindelijk stroom je uit in een generalistische of specialistische functie.

Het programma bestaat uit drie met elkaar verbonden onderdelen: persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke ontwikkeling en het ontdekken van de organisatie. Tijdens het hele traineeship krijg je begeleiding van een persoonlijke coach, mentor en praktijkbegeleider en vinden er onder andere inspiratielabs, werkbezoeken, spiegel- en intervisiesessies plaats.

Meer informatie kan je vinden op www.traineebijsligrofoodgroup.nl.

Als trainee commercie...

 • ben je een recent afgestudeerde HBO'er food/commercie/sales met WO werk- en denkniveau met studierichting: Food & Business, commerciële economie, small business, international business, bedrijfs- en consumentenwetenschappen;
 • heb je commerciële ervaring door stages, bijbanen en/of de studievereniging;
 • ben je zelfverzekerd, proactief, kun je verbinding maken, heb je de wil om uit te blinken, ben je commercieel sterk en in staat je kansen te zien en te pakken.

Wie we zoeken

We zoeken jonge professionals met maximaal één jaar werkervaring en een goede, onderbouwde motivatie voor Sligro Food Group.

Als trainee snap je wat mensen en organisaties beweegt en heb je zin om échte veranderingen te managen. Dit kan vanuit verschillende invalshoeken. Bijvoorbeeld vanuit een expertrol met een dosis analytische skills of vanuit out-of-the-box denken om digitale innovatie te versnellen. Daarnaast kun je goed samenwerken en teams in beweging brengen.

De verwachting is dat je de complexe inhoud snel eigen maakt en door middel van analytische vaardigheden, klantgerichtheid, leiderschap en overtuigingskracht bijdraagt aan het bewerkstelligen van verandering. Kortom: veel verantwoordelijkheid.

Gewenste competenties:

 • Denken: innovatief denken, ontwikkelgerichtheid, plannen en organiseren
 • Voelen: klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit, bevorderen van samenwerking
 • Kracht: autonomie, overtuigingskracht, resultaatgerichtheid

Na je traineeship kun je doorstromen in generalistische én specialistische functies.

Wat we je bieden

 • Als trainee ga je werken en leren tegelijk. Daar staat natuurlijk ook wat tegenover:
 • Een startsalaris van €2.500 als je een HBO diploma hebt en €2.750 met een WO diploma (bruto per maand).
 • Bij een goede beoordeling na het 2e project/functie/positie krijg je salarisverhoging.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij de Stichting Pensioenfonds Sligro Food Group.
 • 25 vakantiedagen.
 • Personeelskorting bij Sligro: je krijgt 10% korting op al je aankopen (met een maximum van €10 korting per week).

Carrière­perspectief

Na 20 maanden, 3 diverse opdrachten en alle verschillende onderdelen heb je veel duidelijker voor ogen waar je kracht ligt en in welke richting je verder wil. Na je traineeship krijg je de mogelijkheid om uit te stromen in een specialistische of managementfunctie, sowieso een sleutelrol in de organisatie waarbinnen je direct impact hebt en kunt innoveren. Voorbeelden van mogelijke uitstroomfuncties zijn:

 • Inkoper & Assortimentsmanager A-merken
 • Groepsmanager Logistiek Sligro Bezorgservice
 • Supply Chain Performance Manager
 • Zelfbedieningsmanager Sligro Vestiging

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Vragen, suggesties of tips zijn natuurlijk altijd welkom. Schroom daarom dan ook niet om contact op te nemen met jouw Recruiter Kim Emonds, bereikbaar op telefoonnummer 06 1109 7811. Wil je ‘s ochtends aan het ontbijt of snel voordat je de auto in stapt een appje sturen? Geen probleem! Stuur een bericht en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Meer informatie kan je vinden op www.traineebijsligrofoodgroup.nl.

Over ons

Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke passie: food. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich daarop kan richten, worden alle bedrijven vanuit ons hoofdkantoor in Veghel ondersteund. Zo kunnen de verschillende bedrijven zich regionaal richten op die passie.

Op het hoofdkantoor werken we intensief samen. Dat uit zich in een professionele en backoffice organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig. 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Sligro Food Group

Kim Emonds
Recruiter

Corridor 11
5460 AA Veghel

06 1109 7811
kemonds@sligro.nl
www.traineebijsligrofoodgroup.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden