Loading...

Bezig met laden...

Trainees in de regio bij SBB

Traineeship
Zoetermeer
Bedrijf: SBB
Sluit: 11-06-2019

Trainees in de regio

Tijdens het traineeship draai je een jaar mee als volwaardig adviseur praktijkleren. Daarnaast staat het jaar in het teken van jouw professionele en persoonlijke talentontwikkeling. Je volgt bijvoorbeeld trainingen over projectmanagement, communicatiestijlen en zelfreflectie. En je werkt aan projecten binnen de organisatie.

Adviseur in de regio

We zoeken zes trainees adviseurs praktijkleren. Als adviseur praktijkleren werk je voor een van de acht sectoren in de regio, bijvoorbeeld Handel, Techniek en gebouwde omgeving of Voedsel, groen en gastvrijheid. Je werkt vanuit huis en hebt elke dag contact met andere bedrijven. Je bezoekt bedrijven en gaat met ze in gesprek om te beoordelen of ze een goede en veilige leeromgeving bieden voor mbo-studenten. Heb je een bedrijf erkend? Dan heb je nog regelmatig (telefonisch) contact. Ook biedt SBB deze erkende leerbedrijven een set aan online dienstverlening. Zo zorgt SBB, samen met jou, dat bedrijven de beroepspraktijkvorming (stages en leerbanen) verder kunnen verbeteren. Om vraag en aanbod van stages en leerbanen goed samen te brengen heb je ook contact met de scholen en je collega’s in de regio. Verder heb je een rol om scholen en bedrijven bij elkaar te brengen en is netwerken voor jou geen probleem. Daarnaast zijn er specifieke traineedagen op ons kantoor in Zoetermeer.

Profiel

We zoeken trainees met een hbo- of wo-diploma met maximaal drie jaar werkervaring. Je wil graag een steentje bijdragen aan de kwaliteit van het mbo. Je hebt een gezonde dosis lef, bent bereid kritisch naar jezelf te kijken, resultaatgericht en durft initiatief te nemen. Daarnaast wil je werken aan je eigen talentontwikkeling. Voor het traineeship zoeken we kandidaten die binnen een straal van 80 kilometer van Zoetermeer wonen, of bereid zijn te verhuizen.

Competenties

Je bezit over de volgende competenties of ziet mogelijkheden om deze verder te ontwikkelen:

  • proactief
  • klantgericht
  • verantwoordelijk
  • innovatief
  • communicatief vaardig

Aanbod

We bieden jou een mooie startersfunctie waarbij veel aandacht is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, hierdoor kun jij je als professional ontwikkelen. En het salaris? Je kunt rekenen op schaal 9: € 2.506,- bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt SBB een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 27 vakantiedagen en 112,5 ADV-uren en een dertiende maand.

Procedure 

Ben je enthousiast geworden en beschik je over de gevraagde kennis- en vaardigheden? Reageer dan uiterlijk 11 juni 2019 door het sturen van een korte en gerichte motivatie en je curriculum vitae. Wil je meer weten? Neem contact op met Jan Willem Mans, coördinator van het traineeprogramma via j.mans@s-bb.nl of 06 533 146 08.

Selectieprocedure

Laat in je motivatiebrief duidelijk naar voren komen op welke manier jij, bijvoorbeeld tijdens je studie, stage of eerdere baan, de competenties van een SBB-trainee hebt ingezet. De selectieprocedure bestaat uit drie rondes. Na de briefselectie vindt er een speeddate plaats. Daarna wordt een groep kandidaten uitgenodigd om een assessment te doen. Op basis van de speeddates en de assessments nodigen we een aantal kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek.

Sluitingsdatum:  11 juni 2019

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

SBB

Jan Willem Mans
coördinator van het traineeprogramma

Louis Braillelaan 24
2719 EJ Zoetermeer

06 533 146 08
j.mans@s-bb.nl
https://www.s-bb.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden