Loading...

Bezig met laden...

Traineeship HR- en Salarisadministratie bij Quoratio

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Quoratio
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship HR- en Salarisadministratie Quoratio

Wil jij weten hoe de wereld van HR en salaris eruit ziet? Tijdens het Traineeship HR- & Salarisadministratie ga jij Werken en Leren. Je begint uitvoerend met het verwerken van mutaties, medewerkers te woord staan en loonstroken controleren. Je hoeft hier nog geen ervaring in te hebben, en dat verwachten wij ook niet. Hierin mag jij gaan groeien en daar gaan wij jou bij ondersteunen. 

Wie ben jij?

 • HBO werk- en denkniveau, jouw HBO hoeft niet afgerond te zijn maar je hebt wel een HAVO of VWO diploma;
 • Goede communicatieve vaardigheden en goed in de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
 • Affiniteit met cijfers, analytisch, zelfstandig, flexibel en nauwkeurig;
 • Oplossingsgericht, professionele en assertieve houding;
 • De dynamiek van werken in de detachering spreekt je aan en je woont in de buurt van een grote stad.

Wat ga je doen?

Als HRM- en Salarisadministrateur ben je altijd op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je precies welke loonbelastingen en afdrachten er spelen. Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en je beantwoordt vragen van medewerkers. De Salarisadministrateur van de toekomst denkt mee met procesoptimalisatie en geeft positief kritische feedback binnen organisaties. Een onmisbare schakel binnen de organisatie. Wij noemen dat HRM 2.0. Jij zorgt ervoor dat salarissen goed en op tijd uitbetaald worden!

Je hebt de kans om aan de slag te gaan in de segmenten accountancy, overheid, zorg en onderwijs en zakelijke markt. We gaan samen met jou kijken wat het beste bij jou past en waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Dit doe jij in overleg met onze Talent Development Manager en Accountmanagers.

Jij bent hèt aanspreekpunt wanneer het gaat om vragen over die nieuwe leaseauto, pensioenafdrachten, bonusregelingen en salarisverhogingen. De laatste ontwikkelingen met betrekking tot arbeidsrecht houd jij nauw in de gaten en pas je toe tijdens de verschillende casussen die zich voordoen.

Voor jouw opdrachtgever ben je in principe 40 uur per week beschikbaar, houd er rekening mee dat je hiernaast nog bezig bent met opleidingen zoals PDL, boekhouden, introductie Zero Admin. Daarnaast staat het Traineeship in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Zo ga je samen met je Talent Development Manager je loopbaan onder de loep nemen en krijg je voldoende inzichten in jouw competenties en de mogelijkheid om deze verder te ontwikkelen. 

Een Traineeship bij Quoratio staat dus volop in het teken van jouw ontwikkeling! Wij leiden jou in een jaar op tot salarisadministrateur waarna jij vervolgens bij een van onze opdrachtgevers in dienst gaat.

Wat bieden we jou?

Van ons mag je verwachten dat wij jouw ontwikkeling centraal stellen. Wij gaan voor die lange termijn-relatie waar jij op hebt gewacht. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en we gaan jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.

 • Een 1-jarig traineeship waarin wij je alles leren om aan de slag te gaan binnen HR- en salarisadministratie;
 • Een bruto startsalaris van €2.000,- met groeiperspectief;
 • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij begeleid door jouw eigen Talent Development Manager;
 • Opleidingen en trainingen met erkende certificaten en toegang tot ons online leerplatform Quoratio campus;
 • 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Na je traineeship ben je verzekerd van een mooie opdrachtgever en treed je daar in dienst;
 • Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega’s.

Interesse?

Solliciteer via de 'Solliciteren' button.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Quoratio

Michelle van der Wal
Recruiter

Regulierenring 14
3981 LB Diverse locaties

+31 650672123
recruitment@quoratio.nl
https://www.werkenbijquoratio.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden