Traineeship bij de overheid bij Public Support

Traineeship
Zuid Holland
Sluit: 22-03-2019

Traineeship bij de overheid

Ben jij slim, een multitasker en van de digitale generatie? Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en de beste junior projectleider worden bij een overheidsinstantie, zoals gemeente, rijksoverheid, waterschap et cetera? Start dan nu met het traineeship van Public Support!

Wat houdt het in?

Het traineeship is een uitgebalanceerd programma van 18 maanden waarin je 30 trainingen volgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en in combinatie met theoretische trainingen. Het betreft hier trainingen zoals gesprekstechnieken, intervisie, groepsdynamica, PMO en Prince 2. Je wordt door ons gedetacheerd binnen een overheidsinstanties waar je in eerste instantie aan de slag gaat als projectondersteuner. Het programma bestaat uit 6 fases waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Wanneer je dit hebt afgerond ben je junior projectleider binnen de overheid en je hebt jezelf persoonlijk ontwikkeld wat je verder helpt in je werkende leven.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een WO-master afgerond
  • Maximaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Bent politiek geëngageerd
  • Hands-on mentaliteit
  • Ondernemend
  • Goede netwerker
  • Bereid om jezelf persoonlijk en op professioneel gebied te ontwikkelen.
  • Je hebt je rijbewijs B

Wat voor organisatie is Public Project Support?

Public Project Support is gespecialiseerd en de nummer 1 in het detacheren van projectmedewerkers binnen de overheid. Onze specialiteit is werken met mensen en voor mensen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid. Daarom werken er alleen maar leuke en aardige mensen bij en voor Public Support.

Waarom wil je voor ons werken?

Je onvangt een 2-jarig contract en bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en certificaten te behalen in relevante opleidingen, zoals projectmanagement. Bovendien krijg je middels dit traineeship en kans om een kijkje te nemen in verschillende organisaties binnen overheidsland. Een auto van de zaak om makkelijk van opdracht naar opdracht te komen, hoort ook tot het pakket!

Ben jij er klaar voor om met ons op avontuur te gaan? Solliciteer dan snel.

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Public Support

Wouter Hoppenbrouwer
Regiodirecteur Public Project Support

Heereweg 26
2161 AG Zuid Holland

0252 – 42 97 31
wouterhoppenbrouwer@publicsupport.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden