Loading...

Bezig met laden...

Technisch traineeprogramma bij P4

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: P4
Sluit: 24-06-2019

Technisch Traineeprogramma P-4

Algemene informatie

Met sensoren een klimaatneutrale N-weg realiseren? Hoe passen we ons wegennet aan op zelfrijdende auto’s? Meedenken over hoe we wegen moeten bouwen als de zeespiegel nog sneller stijgt? Of onderzoek je liever de mogelijkheid zonnepanelen in het asfalt aan te brengen? Voor technische talenten zijn er binnen de provincie volop mogelijkheden om woorden om te zetten in daden. Ben jij zo’n talent? Lees dan snel verder!

De provincies Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland hebben de handen ineengeslagen en bieden jou als technisch talent een uniek traineeship. De thema’s die je tegenkomt spelen binnen alle provincies, maar qua dynamiek, cultuur en prioriteiten zijn er grote verschillen. Een unieke kans voor een trainee om te experimenteren en te ervaren welke technische projecten je interessant vindt; welke rol je past en bij welke provincie je mogelijk na je traineeship wilt blijven werken. Want uiteraard hopen we dat je ook na die 2 jaar je wilt blijven inzetten voor de provincie.

Functie informatie

Techniek en de provincie staan veel dichter bij elkaar dan je denkt. We zijn bezig met onderwerpen als energietransitie, circulaire economie, klimaatadaptatie en digitalisering. Dat zijn thema’s met een maatschappelijk belang, maar ook met impact op onze wegen en vaarwegen. Als technisch trainee heb je kennis van één van deze thema’s en affiniteit met infrastructuur of vice versa. Met jouw frisse blik bouw je mee aan de toekomst. Als technisch trainee:

  • Werk je in 2 jaar aan 3 verschillende opdrachten van achtereenvolgens 9, 8 en 7 maanden met een focus op infra bij steeds een andere provincie.
  • Na een goede basis te hebben gelegd in de eerste periode heb je veel vrijheid bij het bepalen van je volgende opdrachten.
  • Is er naast je inhoudelijk werk ook een uitgebreid en intensief trainingsprogramma om jezelf verder te ontwikkelen. veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij vragen

Wat voor (technisch) talent breng je mee?
Je bent opgeleid op hbo- of academisch niveau in een technische richting die aansluit bij de provinciale thema’s (energietransitie, circulaire economie, klimaatadaptatie en digitalisering) en hebt maximaal 2 jaar werkervaring. Ongeacht je studieachtergrond heeft infrastructuur je belangstelling. Maar niet alleen de inhoud is belangrijk. Een keuze voor de provincie zegt ook iets over je maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast ben je nieuwsgierig en bereid volop te experimenteren. Je staat open voor samenwerking met je medetrainees en met de provinciale collega’s die je tijdens dit programma tegenkomt. Zo kun je van en vooral met elkaar leren.

Je wordt bij dit avontuur intensief begeleid door een team van experts. Trainingen, excursies, individuele coaching en intervisie helpen je verder bij je professionele ontwikkeling en het maken van keuzes. Je staat er dus zeker niet alleen voor.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij misschien wel één van de acht(!) P4-trainees die we zoeken.

Wat wij bieden

Naast een aantrekkelijk programma wil je natuurlijk ook weten wat we verder nog te bieden hebben:

  • Een tijdelijke aanstelling voor 2 jaar.
  • Een startsalaris van € 2.768,- en in het 2e jaar een salarisverhoging van 3%.
  • Een 36-urige werkweek (feitelijk werk je 40 uur en bouwt daarmee extra verlof op).
  • 144 uur basisverlof en 202 uren compensatieverlof.
  • Reiskostenvergoeding.

Hoe kijken oud P-4 Trainees terug op hun ervaringen bij de 4 provincies?

Wij vroegen het aan hen! Bekijk hieronder de video.

Sollicitatieprocedure

Wil jij één van de nieuwe technische trainees worden bij de P-4? Dan nemen wij jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) graag mee in de procedure. Je kan solliciteren tot uiterlijk maandag 24 juni 12.00 uur.

Meer informatie over de procedure en het traineeship? Lees hier verder.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Over het traineeprogramma of andere inhoudelijke vragen
Lilian Wiegant – traineecoördinator: 06-11907721

Over technische projecten en hun ervaring als P-4 trainee
Nirul Ramkisor en Mick van der Steeg – oud P-4 Trainees: ramkisors@noord-holland.nl of rm.vander.steeg@pzh.nl

Over de selectieprocedure
Angela Ridder – adviseur werving en selectie: 06-12738372.
Eveline van de Schoot – adviseur werving & selectie: 06-30437054

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

P4

Lilian Wiegant
Traineecoördinator

Postbus 80300
3508 TH Utrecht

06-11907721
efm.wiegant@pzh.nl
Technisch Traineeprogramma P4

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden