ASML Business & Engineering Traineeship bij ORMIT

Traineeship
Veldhoven
Bedrijf: ORMIT
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

ORMIT & ASML Business & Engineering Traineeship

In dit traineeship word jij door ORMIT in 2 jaar klaargestoomd tot een ‘Leader in Technology’ bij ASML. Dit gebeurt door intensieve coaching en training die krijgt via ORMIT en werkervaring die je opdoet binnen verschillende projecten binnen ASML. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder:

Het traineeship in het kort:

 • Uitdagende projecten bij ASML.
 • Twee jaar (persoonlijke) ontwikkeling bij ORMIT.
 • Je eigen coach bij ORMIT en mentor bij ASML.
 • Inspiratie uit je medetrainees en managers.

Become a Leader in Technology

Verleg de grenzen in technologie door persoonlijk leiderschap! ASML is toonaangevend als het gaat om innovatie en technologie. 80% van de machines en alledaagse apparatuur zou niet bestaan zonder ASML. Om snel op de behoeften van haar klanten te kunnen reageren, is ASML continue in ontwikkeling. ORMIT verlegt hierin de grenzen door jou te ontwikkelen tot een allround technisch professional die technologie aan organisatiedoelstellingen weet te verbinden.

ORMIT & ASML

Een traineeship bij ORMIT is een unieke kans om te ontdekken wat jij écht wilt en waar jij tot je recht komt. In dit traineeship doe je verschillende opdrachten bij ASML. Je wordt ondersteund door onze coaches en meer dan 30 dagen opleiding. Kortom: we dagen je uit en geven je tegelijkertijd alle tools die je nodig hebt om uit te blinken buiten je comfortzone.

Hieronder zie je een stappenplan hoe jij je gaat ontwikkelen binnen dit Traineeship:

Outdoor Kickoff: We beginnen het traineeship met de Outdoor Kickoff. Zo leer je jouw nieuwe traineepool goed kennen!

ORMIT Development Program: Je leert jezelf kennen door te werken en onze trainingen. We laten je experimenteren met je talent in verschillende rollen bij ASML. Pas jij het beste in een technologisch gedreven rol? Of kom jij beter tot je recht in de ondersteuning van projecten?

Impact creëren: In het tweede jaar ligt de focus op samenwerking en je impact op anderen. Met gerichte feedback, out-of-the-box trainingen en on-the-job bijsturing groei je elke dag

Voorbereiden op volgende functie die bij je past! Je weet uiteindelijk wat je energie geeft en waar je echt sterk in bent. Met alles wat je hebt ontdekt, stippelen we samen met jou een pad uit naar je volgende job binnen ASML!

Over ASML

ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC's. ASML loopt voorop in de technologie en levert systemen aan alle toonaangevende chipfabrikanten over de hele wereld.

De 19,000 medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, optica, werktuigkunde, software en informatica. Zij werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams waarin men naar elkaar luistert, van elkaar leert en onderling ideeën uitwisselt. Het is de ideale omgeving voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Dit ga je doen

In het ORMIT & ASML Business & Engineering Traineeship krijg je de kans om in verschillende opdrachten aan de slag te gaan. Op basis van de actuele mogelijkheden, jouw technische expertise en ambitie binnen ASML word je gematched bij de context die jou het beste past.

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, worden hier de actuele focusgebieden uiteengezet:

Mechanical Architecture
Binnen dit ORMIT & ASML Traineeship ben je werkzaam bij de afdeling Mechanical Architecture (MA). De architectuur in de ASML-machines is cruciaal voor de algehele prestaties. Binnen de afdeling MA worden de beste mechanische constructies, ingebouwde servicemechanismen, middelen voor goederenbehandeling en transportsystemen ontwikkeld en geïndustrialiseerd. Hierbij worden de primaire functies van de ASML-producten effectief gefaciliteerd. Denk hierbij aan Mechanische Constructies, Goederenbehandeling & Transport. De afdeling bestrijkt de volledige levenscyclus van het product: van leverancier, productie en buitendienst tot het einde van de levensduur. Het is namelijk essentieel dat ‘we’ de functionele en industriële verplichtingen in nauwe samenspraak met alle interne en externe klanten van ASML kunnen nakomen, waaronder Supply Chain Engineering en Productie & Equipment Engineering.

Jouw mogelijkheden
In dit Traineeship krijg je de mogelijkheid om binnen Mechanical Architecture (MA) te ontdekken in welke rol jij in je kracht bent. Zou jij willen doorgroeien naar een rol als teamleider, projectleider of expert? Bij een expertrol kun je denken aan de functie van Architect. In dat geval ben je verantwoordelijk voor het vertalen van specifieke vereisten naar het ontwerp van de ASML-machines. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het creëren en uitvoeren van het bouwkundig ontwerp, de budgettering en de communicatie richting, en zo nodig het onderhandelen met, de gebruikers. Andere hoofdactiviteiten waarmee je aan de slag kunt gaan binnen MA zijn het operationeel maken van het ontwerp met alle vastgestelde functies en het uitvoeren van controletests om aan te tonen dat de architectuur of het subsysteem werkt zoals beoogd tijdens de specificatiefase. Hiervoor is een combinatie nodig van technische deskundigheid en leiderschapsvaardigheden.

Wat we van je vragen

 • Een masterdiploma van een technische studie. Bij voorkeur (niet uitsluitend) in Engineering, Toegepaste Wiskunde of Toegepaste Natuurkunde; Systems & Control en Innovation Science.
 • Academic-level skills.
 • 0 - 2 jaar fulltime ervaring.
 • Sterke affiniteit met technologie en het verbeteren van processen.
 • Relevante extra curriculaire activiteiten zijn een pre.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal.
 • Zelfstartend en ondernemend.
 • You are eligible to work in the Netherlands (applicable for International candidates).


Dit gaat er de komende twee weken gebeuren

 • Wij beoordelen jouw cv en motivatiebrief.
 • Je maakt een online capaciteitentest.
 • Je wordt uitgenodigd voor de eerste interviewronde.
 • Je laat zien wie je bent in het ORMIT assessment.
 • Je gaat kennismaken bij ASML.
 • Wij heten jou welkom bij ORMIT!

Zie jij jezelf terug in dit profiel?

Stuur je motivatiebrief en cv naar recruitment@ormit.nl! Wij zullen je sollicitatie dan in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Heb je nog vragen? 

Dan kun je contact opnemen met Arlette van Lint, Corporate Recruiter op +31 6 5705 7672. Kijk voor meer informatie op www.ormit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ORMIT

Arlette van Lint
Corporate Recruiter

Dorpsstraat 85
3732 HH De Bilt

+31 6 5705 7672
https://www.ormit.nl/nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden