Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Energietransitie bij Libra Energy

Traineeship
Velsen-Noord
Bedrijf: Libra Energy
Sluit: 15-08-2022

Traineeship Energietransitie

Je eerste werkgever kies je niet zomaar. Je zoekt uitdaging en je wilt je ambities vanaf de eerste dag waarmaken. Je bent op zoek naar dé plek waar jouw kwaliteiten uitstekend tot z’n recht komen.

Per 1 september 2022 zijn we op zoek naar een kandidaat die de ambitie heeft om in de toekomst binnen Libra Energy BV een uitdagende functie te  bekleden.

Jouw reis:

Je eerste werkgever is een bewuste keuze. Je gaat voor uitdaging en je wil je ambities waarmaken. In het traineeship werk je gedurende 24 maanden bij verschillende afdelingen binnen Libra Energy.

Je gaat operationele taken vervullen “met de voeten in de klei”, maar ook aan projecten deelnemen en een project begeleiden. Je zult taken in verschillende disciplines vervullen. Hierdoor krijg je een volledig beeld van de zeer uiteenlopende activiteiten. Dit is van ICT, Logistiek, Sales, Inkoop tot financiële oplossingen, die allemaal als doel hebben om de klant, de installateur, te verrassen en te binden.

Daarnaast volg je tijdens je traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma. Hierbij sta jij als young professional centraal. Je leert jezelf en je eigen talenten beter kennen. Je krijgt zicht op interactiepatronen, beïnvloedingsstijlen en communicatie. Ook wordt er stil gestaan bij het managen van jouw tijd en toekomst.

Na het afronden van je traineeship solliciteer je naar een rol binnen de organisatie van Libra Energy of van Rensa Family.

De organisatie:

Libra Energy is een onderdeel van de Rensa Family. Dit is een groep van technische groothandels. Saai? Integendeel! Libra Energy heeft echt iets unieks en onderscheidends te bieden. Elke dag inspireren wij elkaar en onze klanten, de installateur, met innovatieve en duurzame oplossingen. We overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie. Dat zie je terug in de manier waarop wij met elkaar en onze klanten omgaan. Wij zijn een succesvol en modern bedrijf met een goede en informele sfeer en een sterk imago in de markt.

Wat maakt jou een goede kandidaat?

Je toont lef, bent kritisch en ondernemend. Je bent creatief in het oplossen van vraagstukken en je bent daadkrachtig. Collega’s weten dat je doet wat je zegt. Mensen werken graag met je samen en een leidinggevende positie past binnen jouw toekomstvisie. Tijdens je studie of in activiteiten naast je studie heb je laten zien dat leidinggeven bij je past. Je bent sterk gericht op samenwerking en weet anderen op een natuurlijke manier te overtuigen en te motiveren. Jouw zelf reflecterend vermogen stelt je in staat om te blijven groeien in jouw ontwikkeling. Zo bereik je steeds het beste resultaat. Je hebt een afgeronde masteropleiding (HBO/WO). Je bent leerbereid en alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou én de organisatie.

Wat bieden wij jou?

Je volgt een persoonlijk ontwikkelpad, om te groeien als persoon én in je vakgebied. Je leert “on the job” en je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding van onze kant. Je leert over je eigen kwaliteiten, krijgt inzage in alle aspecten van management en tijdens de dagelijkse begeleiding leer je de belangen van de verschillende afdelingen kennen. Tijdens het doorlopen van het traineetraject zal er in ieder geval aandacht zijn voor (de ontwikkeling van):

  • Leiderschapskwaliteiten;
  • Communicatievaardigheden;
  • Persoonlijke effectiviteit;
  • Projectmanagement;
  • Analytische vaardigheden.

De arbeidsvoorwaarden:

Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Volop mogelijkheden om te leren en te groeien: ontwikkeling staat binnen Libra Energy centraal;

  • 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan de bonusregeling;
  • Goede pensioenregeling;
  • Een gezellige vrijmibo en (actieve) teamuitjes.

Is dit jouw droomstart?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog!
Inhoudelijke vragen over de vacature? Esther Verstegen, HR Manager, beantwoordt met plezier je vragen. Bel Esther via 06-81913839

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als een directe sollicitatie van de kandidaat. 

Sluit deze vacature net niet aan op jouw profiel en wensen? Mail dan je cv naar hrm@libra.energy en we houden je op de hoogte van toekomstige vacatures die aansluiten bij jouw interesses.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Libra Energy

Esther Verstegen
HR Manager

Eendrachtsstraat 199
1951 AX Velsen-Noord
Nederland

06-81913839
hrm@libra.energy
https://www.libra.energy

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden