Loading...

Bezig met laden...

ENGIE (Technisch) Management Traineeship bij ENGIE

Traineeship
Diverse locaties in Nederland
Bedrijf: ENGIE
Sluit: 20-05-2019

ENGIE MANAGEMENT TRAINEESHIP

Studieachtergrond: WO-niveau
Vakgebied: Techniek, Duurzaamheid en/of Innovatie
Locaties: regio Rotterdam, Tilburg, Groningen
Start: september 2019
Deadline sollicitaties: 20 mei 2019*
 
* Mochten er na 20 mei 2019 nog Traineeship plekken beschikbaar zijn, dan vind je deze via onderstaande sollicitatie button.
 

ENGIE: enorm veelzijdig
Je kent ons misschien wel als duurzame energieleverancier. Dat klopt. Maar wist je dat ENGIE Services de grootste technische dienstverlener is van Nederland? Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren innovatieve en integrale oplossingen voor uiteenlopende klanten in de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt.
Wij helpen hen daarnaast bij het verduurzamen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en zo de energietransitie te versnellen. Met opdrachtgevers als o.a ASML, Schiphol, Friesland Campina en ABN vind je ENGIE Services door heel Nederland.

Een inkijkje in een paar van onze projecten:


Waar start jij? 
Binnen het Traineeship kun je bij verschillende ENGIE onderdelen (regiobedrijven) starten. Zo kun je kiezen voor een ENGIE onderdeel bij jou in de buurt of juist voor een met een specifiek specialisme zoals duurzame mobiliteit, energie of industrie. In ons vacature overzicht op werkenbijengie.nl vind je alle Traineeships per locatie/onderwerp.
Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op. 

Wat kun je verwachten van het Traineeship?
In 2 jaar tijd willen we jou zoveel mogelijk van onze werkzaamheden te laten zien aan. Dit doe je aan de hand van een op maat gemaakt programma, waarbij je altijd dichtbij de praktijk staat. Want bij ENGIE zijn we echte doeners.

Je gaat aan de slag met uiteenlopende opdrachten. Een paar voorbeelden*:

  • Meedraaien in tenders voor de ontwikkeling van drijvende zonneparken
  • Een rol als assistent projectleider bij een shutdown
  • Het optimaliseren van werkprocessen op een maintenance afdeling
  • Nadenken over innovaties in de Health Sector
  • Het uitwerken van een business plan om emissieloos varen in Nederland te realiseren

* Welke opdracht je oppakt hangt samen met het ENGIE onderdeel waar je aan de slag gaat.

Business Case & Ontwikkeling
Naast je individuele opdrachten, pak je aan een strategische Business Case op. 1.5 jaar lang werk je samen met je medetrainees aan een strategisch vraagstuk die de toekomst van ENGIE Nederland aangaat. 

En natuurlijk kun je rekenen op 2 jaar die volledig in het teken staan van training en persoonlijke ontwikkeling. Naast workshops die gericht zijn op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, ga je aan de slag met inhoudelijke workshops. Hierin komen onder andere de thema's HSE & MVO, Continuous Improvement en Project Management aan bod. Alle trainingen en workshops hebben een praktische insteek, zodat je dit direct toe kan passen in de praktijk.

Na afloop? 
Ga je aan de slag in een uitdagende positie. Dat kan bijvoorbeeld een rol als jr. Projectleider, Contractmanager, Engineer of Adviseur zijn. Of iets heel anders. Samen kijken we wat het best bij jou past.

Wie zoeken we?
Je hebt in ieder geval een (technische) WO master afgerond. We staan open voor veel studies, want het belangrijkst is dat jij jezelf helemaal thuis voelt in onze wereld van techniek, duurzaamheid en energie. En dat een echte aanpakker bent! 

Contactinformatie 
Je kunt solliciteren tot en met 20 mei 2019. Als er na deze periode nog posities beschikbaar zijn, dan vind je deze hier.
Vragen? Neem dan contact op met Bibi-Karlijn van de Zande via bibi.van.de.zande@engie.com of via 06 826 810 12 (Whatsapp of bellen). 


Trainee EngieTraineeship Engie ServicesEngie Traineeship

 

Medewerkers aan het woord
Jesse Bloemhof Trainee Engie
Jesse, Trainee bij ENGIE
Maurits, Trainee bij ENGIE
Joost, Trainee bij ENGIE

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ENGIE

Elise Vreeman
Campus Recruiter

Kosterijland 20
3981 AJ Diverse locaties in Nederland

+31 6 826 810 12
elise.vreeman@engie.com
Traineeship Vacatures

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden