Traineeship MasterClass Potentials (géén hbo/wo-diploma nodig) bij Calco

Traineeship
Maarssen
Bedrijf: Calco
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship MasterClass Potentials (géén hbo/wo-diploma nodig)

Wil jij werken én leren liever combineren? Je bachelor halen zonder studieschuld en tegelijkertijd – betaald – aan de slag in een gave baan in de IT? Ons IT-traineeship ‘Calco MasterClass Potentials’ is dé kickstart van jouw carrière!

Waarom? Omdat jouw persoonlijke ontwikkeling, werkervaring opdoen binnen de IT én het behalen van een diploma bij ons centraal staat. Wij zorgen ervoor dat je ook zonder hbo-/wo-diploma aan de slag kunt in de IT en dat straks niemand meer om jouw talent heen kan!

Hoe ziet het IT-traineeship voor MasterClass Potentials eruit?

De Calco MasterClass Potentials is een intensief tweejarig IT-traineeship waarin wij je in twee maanden tijd opleiden tot IT’er en je vervolgens voor een periode van 22 maanden aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers (denk aan gave bedrijven als ING, Achmea, PostNL of Schiphol). Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om alsnog – via Calco – je bachelor Informatica te halen.

Oké, maar wat ga je dan precies doen?

Als MasterClass Potential leer je in twee maanden tijd van alles over IT. Je gaat o.a. zelf een applicatie bouwen, je leert hoe IT-organisaties eruit zien, welke skills en functies daar allemaal bij komen kijken én je doet kennis op over onderwerpen als Scrum, Agile en de Cloud. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw soft skills.

Vervolgens ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Wat jouw taken en functie precies worden, kunnen we je nog niet vertellen. We kijken namelijk tijdens de eerste twee maanden samen met jou welke rol en werkzaamheden bij jou passen. Dat betekent dat je nog alle kanten op kunt! Om je toch een indruk te geven.. We hebben trainees die aan de slag gaan als DevOps Engineer, Application consultants, Scrum Masters, Business Analisten en nog veel meer!

En na die twee jaar?  Die keuze is aan jou! Je kan de overstap maken naar jouw opdrachtgever (dit doet ruim 90% van onze trainees!), je kan via Calco op zoek naar een nieuwe opdracht of je volgt je eigen weg.

In het kort:

 • Twee maanden opleiding (op ons kantoor in Maarssen)
 • Een opdracht van 22 maanden bij een van onze opdrachtgevers
 • Veel persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden, zowel tijdens de opleiding als tijdens je opdracht
 • Én.. als je wilt kan je via Calco alsnog je bachelor Informatica bij de Open Universiteit halen!

Wat vragen wij van jou als trainee?

Je kunt niet wachten om je carrière te beginnen en bent gemotiveerd om hard te werken aan je kennis van IT en je communicatieve skills. Daarnaast vragen we:

 • Een havo- of vwo-diploma of hbo propedeuse, ongeacht je studierichting (helaas, mbo 4 is niet voldoende)
 • Interesse in IT: op papier aantoonbare IT-ervaring is niet nodig, wel moet je ons kunnen uitleggen waarom jij de IT in wilt!
 • Analytische skills en communicatieve vaardigheden
 • Flexibiliteit: de meeste opdrachtgevers van Calco zitten in de Randstad. Woon je daarbuiten? Dan verwachten we dat je bereid bent om naar de Randstad te verhuizen. Zo voorkom je dat je uren onderweg bent naar je werk en houd je meer tijd over voor jezelf! (Good to know:woon je op dit moment in een van de uithoeken van het land? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een plek op de Calco Campus. Wij zorgen er dan voor dat je tijdens de opleidingsperiode in een van onze appartementen kan verblijven. Dat scheelt weer een hele hoop reistijd!)

What's in IT for you?

 • Een betaald traineeship. Gewoon vanaf dag één;
 • De kans om werken én leren te combineren: behaal alsnog je bachelor Informatica
 • Een functie én een opdrachtgever die echt bij jou passen;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Persoonlijke begeleiding en aandacht voor jouw ontwikkeling;
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden;
 • Leaseauto óf ov-jaarkaart.

Iets voor jou? Solliciteer voor het traineeship voor MasterClass Potentials

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calco

Britt Rietkerk
Recruiter

Planetenbaan 15
3606 AK Maarssen

+31(0)85 273 27 20
werken@calco.nl
www.werkenbijcalco.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden