Traineeship ICT bij APG

Traineeship
Heerlen
Bedrijf: APG
Sluit: 28-04-2019

Big data. Blockchain. Artificial intelligence. DevOps en agile. Proces mining. Chatbots. Innovatie. Enthousiast? Dan is het ICT traineeship van APG écht iets voor jou.

APG heeft voor haar locatie in Heerlen een vacature voor een

Traineeship ICT

Over de functie

ICT is een essentieel onderdeel van APG. In nauwe samenwerking met de andere afdelingen bieden we onze pensioenfondsen en hun deelnemers een optimale customer journey. Onze dienstverlening als pensioenuitvoerder wordt steeds digitaler, transparanter en sneller, onder andere door innovatie van de ICT-omgeving, met cloudoplossingen en co-sourcing, en door automatisering en Bimodal IT. We verbeteren continu en experimenteren met moderne technologie, samen met de Brightland Smart Services Campus en APG Groeifabriek. We werken agile en in DevOps teams en onderzoeken de inzet van data intelligence en blockchain.

Als ICT trainee leer je vanaf 1 oktober APG in twee jaar op alle fronten kennen, door bij diverse afdelingen opdrachten uit te voeren. Mogelijke opdrachten zijn de security awareness vergroten, een testplan voor Skype opstellen of als growth hacker een online campagne opzetten. Je bijt je vast in die opdrachten, maar je werkt ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling. APG vindt het namelijk niet alleen belangrijk dat onze organisatie groeit, maar ook dat jij jezelf en je drijfveren beter leert kennen en zo duurzaam inzetbaar bent binnen APG. Een uniek begin van je carrière.

Profiel

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding richting ICT
  • Maximaal twee jaar werkervaring
  • Energiek, ambitieus, leergierig en innovatief

Wat biedt APG jou?

APG is een pensioenuitvoerder die in opdracht van een aantal pensioenfondsen het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen. We verzorgen het pensioen van één op de vijf gezinnen in Nederland. Sinds 2008 mag APG zich Top Employer noemen.

We bieden je een contract voor twee jaar met een bruto maandsalaris van € 2918 o.b.v. 38 uur per week (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Daarnaast heeft APG onder andere een goede pensioenregeling, ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, sportfaciliteiten en Young APG. Meer weten over APG als werkgever? Lees hier verder.

Wie zijn wij?

Wil jij die vliegende start in je ICT-carrière maken en bijdragen aan onze maatschappelijke rol? Klaar voor een flinke dosis innovatie, digitalisering en moderne samenwerkingsvormen? Solliciteer dan uiterlijk 28 april. Stuur je cv, motivatie en cijferlijst en geef daarbij antwoord op vragen als: Wie ben je?, Wat maakt jou bijzonder?, Waarom spreekt dit traineeship jou aan? Overtuig ons en solliciteer! Bekijk hier het vervolgproces en noteer alvast de data in je agenda.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Jeroen Goverde, Corporate Recruiter, via jeroen.goverde@apg.nl.

Solliciteren op de functie van Traineeship ICT

Ben jij de persoon die wij zoeken, klik dan op de sollicitatiebutton, vul het formulier in en upload je cv en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Trainee, Traineeship, ICT Trainee, HBO, WO, vacature Heerlen

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

APG

Jeroen Goverde
afdeling recruitment

Oude Lindestraat 70
6411 EJ Heerlen

jeroen.goverde@apg.nl
http://www.werkenbijapg.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden