Corporate Traineeship bij APG

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: APG
Sluit: 28-04-2019

Verandering. Innovatie. Intense klantgerichtheid. Aan tafel met het management. Enthousiast? Dan is het corporate traineeship van APG écht iets voor jou.

APG heeft voor haar locatie in Amsterdam een vacature voor een

Traineeship Corporate

Over de functie

Als corporate trainee leer je vanaf 1 oktober APG in twee jaar op alle fronten kennen, door bij diverse afdelingen opdrachten uit te voeren. Mogelijke opdrachten zijn projectondersteuning bij de strategische workforce planning, een product waardepropositie opstellen, een klantgericht incasso-werkgeversportaal opzetten of een managementteam ondersteunen bij een nieuwe organisatie-inrichting. Je bijt je vast in de opdrachten, maar je werkt ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling. APG vindt het namelijk niet alleen belangrijk dat onze organisatie groeit, maar ook dat jij jezelf en je drijfveren beter leert kennen en zo duurzaam inzetbaar bent binnen APG. Een uniek begin van je carrière.

Profiel

  • WO Master, met uitstekende studieresultaten
  • Maximaal twee jaar werkervaring
  • Energiek, ambitieus, leergierig en innovatief

Wat biedt APG jou?

APG is een pensioenuitvoerder die in opdracht van een aantal pensioenfondsen het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen. We verzorgen het pensioen van één op de vijf gezinnen in Nederland. Sinds 2008 mag APG zich Top Employer noemen.

We bieden je een contract voor twee jaar met een bruto maandsalaris van € 2918 o.b.v. 38 uur per week (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Daarnaast heeft APG onder andere een goede pensioenregeling, ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, sportfaciliteiten en Young APG. Meer weten over APG als werkgever? Lees hier verder.

Wie zijn wij?

Wil jij die vliegende start in je carrière maken en bijdragen aan onze maatschappelijke rol? Klaar voor een flinke dosis innovatie, digitalisering en moderne samenwerkingsvormen? Solliciteer dan uiterlijk 28 april. Stuur je cv, motivatie en cijferlijst en geef daarbij antwoord op vragen als: Wie ben je?, Wat maakt jou bijzonder?, Waarom spreekt dit traineeship jou aan? Overtuig ons en solliciteer! Bekijk hier het vervolgproces en noteer alvast de data in je agenda.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Esther Scharloo, via esther.scharloo@apg.nl of 06-10028833.

Solliciteren op de functie van Traineeship Corporate

Ben jij de persoon die wij zoeken, klik dan op de sollicitatiebutton, vul het formulier in en upload je cv en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Trainee, Traineeship, Corporate Trainee, WO, Master, Trainee Amsterdam

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

APG

Esther Scharloo
Afdeling Recruitment

Gustav Mahlerplein 3
1082 MS Amsterdam

06-10028833
esther.scharloo@apg.nl
http://www.werkenbijapg.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden