Loading...

Bezig met laden...

Traineeship innovatieve en duurzame buitenruimte Almere bij Almere

Traineeship
Almere
Bedrijf: Almere
Sluit: 15-08-2022

Het traineeship innovatieve en duurzame buitenruimte Almere

Start vanaf 1 september 2022 met een tweejarig traineeship innovatieve en duurzame buitenruimte! 

Almere is de snelst groeiende stad van Nederland. De stad heeft een opgave om de komende jaren 130.000 woningen te bouwen, trekt grote bedrijven naar zich toe en speelt een belangrijke rol in de vele uitdagingen en opgaven op diverse gebieden van de ruimtelijke inrichting en de gebouwde omgeving.

Naar verwachting is Almere over 10 jaar de vijfde grootste stad van Nederland. Dat biedt enorme uitdagingen en kansen voor innovaties en duurzame oplossingen op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte.

Om al deze ontwikkelingen te bedenken, ontwikkelen, bouwen en dat te begeleiden is Almere op zoek naar jonge professionals die hun steentje willen bijdragen aan al deze ontwikkelingen nu en de komende jaren.

Almere zoekt flexibele, innovatieve mensen die graag willen samenwerken om de stad verder te bouwen. De opleidingsachtergrond is niet doorslaggevend. Wel dat je affiniteit hebt met de gebouwde omgeving en dat je overtuigd bent dat je Almere verder gaat brengen. 

Functieomschrijving

Het traineeship helpt je om jouw plek binnen de openbare ruimte te ontdekken. Dit doe je door drie keer een periode van acht maanden aan de slag te gaan in een andere organisatie. De partnerbedrijven zijn:

  • De Gemeente Almere
  • De Reimert Groep
  • Knipscheer

Het vakgebied van de openbare ruimte barst van de kansen en Almere wil behoren tot de grote vernieuwers. In dit traineeship kom je erachter hoe je bij kan dragen aan deze doelstelling en word je intensief getraind en gecoacht naar de professional die je wilt worden. In twee jaar tijd leer je de volle breedte van het vakgebied kennen zodat je daarna door kunt stromen als tendermanager, projectleider, uitvoerder, toezichthouder, werkvoorbereider of één van de andere functies, hopelijk binnen één van deze drie organisaties.

Er spelen binnen deze bedrijven verschillende soorten projecten met verschillende werkzaamheden. Aan de hand van jouw ervaring en persoonlijkheid wordt er op maat een opdracht gevonden in elk van de drie bedrijven. Voorbeelden van projecten die je als trainee kunt doen komen langs in een presentatie tijdens de selectiedag. Eerder al nieuwsgierig? Neem dan alvast contact op!

Wie ben jij?

Talent en ambitie binnen het vakgebied zijn de voornaamste eisen voor het traineeship, maar je herkent je ook in het volgende:

  •  Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Deze hoeft niet per se technisch te zijn geweest, maar je hebt een aantoonbare affiniteit met onze sector, bijvoorbeeld in een stage of afstudeerproject;
  • Je bent ambitieus, nieuwsgierig en bezit goede soft skills. Daarnaast wil je (jezelf) blijven vernieuwen, ontwikkelen en verduurzamen;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en kan goed naar regio Almere reizen;
  • Je hebt maximaal drie jaar werkervaring;
  • Je bent beschikbaar om te starten tussen september 2022 of november 2022.

Ons aanbod

Dit programma bied jou een unieke kans om binnen twee jaar drie verschillende organisaties te leren kennen met volle aandacht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met een begeleider krijg jij coaching-on-the-job en feedback waarmee je wat kan, zodat jij je ontwikkelt tot een professional. Daarnaast is Enginear als partner betrokken voor een soft skill programma waar je door persoonlijke coaching, groepstrainingssessie, intervisiebijeenkomsten, inhoudelijke lezingen en gezellige uitjes je binnen twee jaar rap ontwikkeld!

Het startsalaris ligt vast aan de gemeente CAO (2585 euro obv 36-urige werkweek) en bouw CAO (2600 euro obv 40-urige werkweek). En het andere? Aan alles, van mobiele telefoon, opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht. Net als een goede balans tussen werk en privé. 

Sollicitatieprocedure 

Enginear is de exclusieve samenwerkingspartner in het gehele werving- en selectieproces voor het traineeship Innovatieve & Duurzame Buitenruimte Almere. Een eerste ronde voor het traineeprogramma vindt dus plaats met een loopbaanadviseur van Enginear. Hier zal het gaan over jou als persoon en jouw drijfveren aan de hand van een assessment. De tweede ronde vindt plaats bij de Gemeente Almere met vertegenwoordigers vanuit Knipscheer, Reimert en de Gemeente Almere. Hier zal het gaan over de inhoud van de werkzaamheden, projecten en de organisaties waar je komt te werken.

Er zijn selectiedagen ingepland, zorg dat je ten minste op 1 van deze momenten beschikbaar bent:

  • Vrijdag 15 juli 9:00-13:00 uur
  • Woensdag 24 augustus 9:00-13:00 uur

Je krijgt binnen 48 uur na je gesprek een terugkoppeling met een eventuele contractaanbieding. Daarna mag jij er nog rustig een weekje over nadenken. Allemaal positief? Dan start jouw traineeship in overleg tussen 1 september en 1 november 2022. 

Aanmelden kan via: https://enginear.nl/traineeshipalmere/

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

De Gemeente Almere, De Reimert Groep. Knipscheer

Laurie van Bemmel
Recruitment manager

Postbus 200
1300AA Almere
Nederland

0641335013
laurie@enginear.nl
https://enginear.nl/traineeshipalmere/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden