Loading...

Bezig met laden...

Financieel Traineeship bij Alliander

Traineeship
Arnhem
Bedrijf: Alliander
Sluit: 01-06-2019

Financieel Traineeship Alliander

Investeren in een duurzame carrière betaalt zich terug

Hoe kan een autobedrijf de energierekening verlagen? Wat is het rendement van investeren in een duurzame woonwijk? Welke financieringskeuzes moeten we vandaag maken voor het energienetwerk in 2035? Als financieel trainee geef jij het antwoord.

Heb jij jouw universitaire studie in finance of economie (bijna) afgerond? Dan is het financieel traineeship bij Alliander misschien iets voor jou. In het tweejarig traineeship leer je het economische model achter ons werk kennen. Zo groei je snel door naar een functie als (senior) business analist of business controller. Waar sta jij over een paar jaar?

Ontdekkingsreis in twee jaar

In het eerste jaar doe je twee opdrachten. Stel bijvoorbeeld de Monthly Business Reviews op voor een bedrijfsonderdeel. Of werk mee aan ons jaarverslag of halfjaarbericht.

  • eerste jaar: alle ruimte om jouw interesses en ambities te ontdekken
  • tweede jaar: start direct in een uitdagende financiële functie

Vast contract met volop groei

Als financieel trainee krijg je gelijk een vast contract en een goed salaris. Je zit gelukkig niet vast op één plek, want in korte tijd laten we je alle hoeken van het bedrijf zien. Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en een Young Talent Manager. In projecten, cases en intervisie werk je samen met een enthousiaste club trainees. En je volgt samen een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Iets voor jou?

Geef jouw carrière direct een goede start met het financieel traineeship bij Alliander. Wat je nodig hebt om in aanmerking te komen, is:

  • een afgeronde universitaire studie. Bijvoorbeeld in de richting Finance of Bedrijfseconomie;
  • maximaal twee jaar werkervaring.

Neem voor meer informatie contact op met Harriet Overgaauw, via telefoonnummer 06-11778030 of e-mailadres harriet.overgaauw@alliander.com. Je kunt weer starten in oktober 2019.

Topprojecten voor financieel trainees

Bij de keuze van opdrachten geef jij de doorslag. Jouw ambitie bespreek je met jouw eigen Young Talent Manager en samen kies je een opdracht. Bereken bijvoorbeeld wat het kost om een elektriciteitskabel naar Vlieland te leggen. Of analyseer de kosten voor de aanschaf van een nieuw IT-systeem. Bekijk hieronder projecten waar jij aan mee kunt werken.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Alliander

Annalyn Brugman
Campus Recruiter

Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem

06-25064646
annalyn.brugman@alliander.com
www.werkenbijalliander.com

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden