Loading...

Bezig met laden...

Process Consulting Talent Programme bij ABN AMRO

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: ABN AMRO
Sluit: 15-02-2019

Process Consulting Talent Programme

Het Process Consulting Talent Programme is gericht op een aantal afdelingen binnen Innovation & Technology. Alles wat te maken heeft met het inrichten van innovatieve werkplekken, het verwerken van klantopdrachten, onderhandelingen met grote leveranciers, maar ook het ondersteunen van de bank bij strategische vraagstukken en Lean trajecten vinden hier plaats.

Startrichtingen

Wil jij een vliegende start maken binnen Innovation & Technology? We hebben drie startrichtingen in het Process Consulting Talent Programme. Dit zijn:

  • Facility Management: verantwoordelijk voor alles wat bijdraagt aan het faciliteren van een optimale werkomgeving. Dit alles in nauwe samenwerking met HR en IT. De bank zet vol in op circulariteit, duurzaamheid en digitalisering.
  • Operations: verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie. Je werkt bij Operations als proces consultant in een dynamische omgeving; met als doel in te spelen op de snel veranderende klantbehoefte door excellente klantprocessen aan te bieden. Inzetten op digitalisering en innovaties samen met de Business Lines is hierin essentieel.
  • Procurement: verantwoordelijk voor de externe inkoop van alle producten en diensten. Van sponsorcontracten tot innovatieve IT leveranciers en van lease tot consultancy. Dit in nauwe samenwerking met IT, Finance, de Agile grids en adviserende afdelingen.

Interesse?

Meld je dan snel aan, want vol = vol! Wij maken graag kennis met je. Door te klikken op onderstaande apply button ('Solliciteer Direct') kun je kennis nemen van alle richtingen binnen het Consulting Talent Programme.

Sollicitatiedeadline: 15 februari 2019

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ABN AMRO

Human Resources

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

www.abnamro.com/process-consulting-talent-programme

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden