Business Course Randstad

dinsdag, 1 januari, 2002

Inschrijving
tot 01-01-2002
Datum
01-01-2002
Plaats
Diemen
Contact
Fabienne Renes
Telefoon
06-46427671

Randstad Groep - business course - fast forward >> your future in Amsterdam

Helaas is de Business Course in verband met de covid-19 uitbraak (het Coronavirus) tot nader orde uitgesteld. Meld je aan voor onze Jobagent of houdt onze social media kanalen goed in de gaten zodat wij je kunnen informeren over de nieuwe deadline en datum.

Wil jij in twee dagen de ins en outs van Randstad Groep Nederland leren kennen én kans maken op een baan als management trainee? Doe mee met onze unieke business course: fast forward >> your future!

Een uniek inkijkje krijgen bij de grootste HR-organisatie van Nederland en de wereld, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland op 30 april en 1 mei 2020. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management of finance trainee. Fast forward >> your future!

Emilie de Haes over de business course bij Randstad Groep

“De business course van Randstad bood mij de kans om op een interactieve manier Randstad Groep, het management traineeship en de mensen die voor Randstad werken te leren kennen. Door in groepsverband met een ‘real-life’ case aan de slag te gaan kreeg ik een goed beeld van het werk bij Randstad. Daarnaast heeft de business course mij echt aan het denken gezet over mijn persoonlijke ontwikkeling. Twee dagen vol zelfreflectie hebben mij volledig overtuigd van Randstad’s belofte: je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent!”

wat ga je doen?

Vanaf het eerste moment word je meegenomen in onze veelzijdige organisatie. Je komt van alles te weten over de verschillende labels van Randstad en maakt kennis met collega’s. Tijdens de Denktank ga je samen met teamgenoten in een race tegen de klok op zoek naar een oplossing voor een actueel vraagstuk bij een echte klant van Randstad. De klant maakt zelf de case bekend, vervolgens gaan jullie in groepjes aan de slag. Je eindigt deze dag met een informeel avondprogramma met directeuren en management trainees. Om een beter beeld te krijgen van onze dienstverlening en het vraagstuk gaan de tweede dag met een lease-auto op pad om de klant te bezoeken. Hier maak je kennis met onze klant en de flexwerkers die daar dagelijks aan het werk zijn. Vervolgens presenteren jullie je ideeën aan de klant, de andere teams en aan het management van Randstad Groep Nederland. 

Naast leerzaam, is het programma vooral ook heel erg leuk. Van het lasergamen op ons hoofdkantoor krijg je gegarandeerd een adrenalinekick. Daarnaast is er ook voldoende tijd om informeel kennis te maken met alle trainees. Zo borrelen we in het Volkshotel, waar je wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht over Amsterdam, alvorens je naar je hotelkamer te begeven.

waar vindt de business course plaats?

De eerste dag verzamelen we op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen voor het dagprogramma en een diner. Vervolgens verplaatsen we naar het nabijgelegen Volkshotel voor de borrel met trainees, waar wij zullen overnachten. De tweede dag gaan we met lease-auto’s naar de klant om vervolgens weer naar het hoofdkantoor te rijden voor de eindpresentaties en plenaire afsluiting.

met wie doe je de business course?

In totaal zijn er 25 deelnemers. Jullie worden verdeeld in kleine teams. Elk team krijgt een buddy; een trainee die jou op weg zal helpen met de casus. Daarnaast krijgt elk team een coach, met wie je gedurende de business course verschillende een-op-eengesprekken voert over je persoonlijke ontwikkeling. Je coach stelt ook een feedbackrapport op, dat je aan het eind van de business course ontvangt. Hierdoor krijg je inzicht in jouw talenten en ontwikkelpunten. De business course is ook hét moment om je te oriënteren op het management of finance traineeship. En wie kunnen je daar nu beter over vertellen dan de huidige trainees? Ook zij schuiven dus een avondje aan. 

over jou

 • (bijna) afgeronde wo-master
 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
 • ambitie om een hogere managementfunctie te vervullen
 • sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills
 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan
 • ondernemend, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering
 • geïnteresseerd in mensen en sociaal betrokken

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties binnen heel Randstad Groep, waar ook Yacht en Tempo-Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou

 • een volledig verzorgde business course van twee dagen, inclusief overnachting in het Volkshotel in Amsterdam
 • onder professionele begeleiding en in kleine teams werken aan je ontwikkeling
 • een persoonlijk feedbackrapport, dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten
 • sparren over echte cases van onze klanten met het hoger management van Randstad
 • leren van en met andere ambitieuze starters
 • de kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor het management of finance traineeship

start jouw carrière bij ons

Wil jij de ins en outs van Randstad Groep in twee dagen leren kennen? En een goede kans maken op een plek als management of finance trainee? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Bezoek ook onze traineepagina met meer informatie en een filmpje van onze trainees. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze campus recruiter Fabienne Renes, via fabienne.renes@randstadgroep.nl / 06-46427671

 • deelnemen: zo werkt het
 • De sollicitatieprocedure bestaat uit drie rondes. Na elke ronde krijg je een go of no go. 
 • Aanmelden. Upload uiterlijk 18 maart je cv via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Na de aanmelddeadline krijg je een reactie van ons.
 • Online assessment. Je maakt een capaciteitentest en vult een competentievragenlijst in.

Business game. Je wordt uitgenodigd voor een business game op dinsdag 14 april. Tijdens deze dag staat oriëntatie op een carrière binnen Randstad centraal. Door mee te spelen met de game krijg je een eerste indruk van ons bedrijf én krijg je na deze dag telefonisch persoonlijke feedback van de observatoren.

Behoor je tot de 25 beste kandidaten van de business game? Gefeliciteerd! Dan ontvang je een uitnodiging voor de business course op 30 april en 1 mei: fast forward >> your future!

na de business course

Aan het eind van de business course ontvang je van jouw coach een feedbackrapport. Dit geeft inzicht in jouw talenten en ontwikkelpunten. Is er sprake van een match tussen jou en Randstad Groep? Dan kun je uitgenodigd worden voor een eindgesprek met de HR-directeur. Als dit gesprek goed verloopt ontvang je een aanbod voor één van de twee traineeships. 

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd
Medewerkers aan het woord
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Renee Feijnen Randstad
Het verhaal van Renée Feijen - Trainee bij Randstad
Gustaaf van Oosterom Randstad
Het verhaal van Gustaaf van Oosterom trainee bij Randstad
Hoe is het om te werken als management trainee
Merle van den Heuvel - management trainee Randstad

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Randstad Groep Nederland

Fabienne Renes
Corporate Recruiter

Diemermere 25
1112 TC Diemen

06-46427671
fabienne.renes@randstadgroep.nl
https://www.werkenbijrandstad.nl/

Bekijk organisatieprofiel