ASR

Mensen helpen, door te doen

Werken bij A.S.R

Wij zijn a.s.r., de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. We zijn bekend van de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta. Bij a.s.r. werken ongeveer 3600 medewerkers en met een omzet van bijna € 4 miljard (2017) behoren we tot de grootste verzekeraars van Nederland. We staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en we zijn opgenomen in de AEX-index. 

Eerlijk en duurzaam

Dagelijks werken wij bij a.s.r. samen aan een belangrijk doel: de verzekeringsbranche beter maken. Wij willen een verzekeraar zijn waar klanten op kunnen vertrouwen en klantbelang staat bij ons centraal. Wij werken met respect voor onze omgeving en proberen zoveel mogelijk het goede te doen. Bij ons gaat het niet alleen om de winst: we willen een nuttige rol vervullen in de samenleving. Mensen en bedrijven verder helpen zodat ze door kunnen gaan. Dat is wat ons drijft. En dat bereiken we vooral door te doen.

Eigen regie

Bij ons krijg je ruimte om regie te nemen. Over je loopbaan, je ontwikkeling en je de manier waarop je je werk doet. We stimuleren je om verantwoordelijkheid te nemen en we verwachten leiderschap van iedereen. Je mag bij ons ondernemen binnen je functie, nadenken over je rol en voorstellen doen om jouw bijdrage nog beter te maken. 

Inspirerende werk- en ontmoetingsplek

Bij a.s.r. werken we waar het werk is en wanneer er werk is. Dit doen we bij onze klant, onderweg en vanuit huis. Of vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht in een flexibele, state-of-the-art werkomgeving. Zo kunnen we onze klant zo optimaal mogelijk bedienen en ons werk zo efficiënt mogelijk doen. En zo zorgen we voor een goede balans tussen werk en thuis

Werken bij ASR

Contact

ASR

Afdeling Recruitment

Postbus 2072
3500 HB Utrecht
Nederland

030 257 99 66

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden