1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij All4people

All4people

Mensen maken het verschil

all4people helpt jong talent vooruit

Mensen in een organisatie maken het verschil. Zij zijn de bouwstenen om organisatiedoelstellingen te realiseren. All4people zet zich sinds jaar en dag in voor de ontwikkeling van jong hoogopgeleid talent. Regelmatig ondersteunen wij organisaties bij de werving van jong hoogopgeleid talent. 

Op dit moment ondersteunen wij de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) bij de werving van talentvolle hoogopgeleidde starters.

Werken bij de Omgevingsdienst regio Utrecht

De Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) voert de milieu- en omgevingstaken uit voor vijftien gemeenten en samenwerkingspartners in de regio Midden-Nederland. Met verschillende producten en diensten op het gebied van duurzaamheid, toezicht, vergunningen, educatie en klimaat zorgen we dat mens en milieu in balans blijven.

Missie
Samen met onze gemeenten werken we aan een veilige, duurzame en gezonde fysieke leefomgeving voor onze inwoners en bedrijven. Dit doen we op een maatschappelijk bewuste manier.

Onze klanten
De Omgevingsdienst regio Utrecht werkt voor gemeenten, andere overheidsinstellingen en opdrachtgevers in Midden-Nederland. Het eigenaarschap van de Omgevingsdienst ligt op dit moment bij 15 deelnemers in de Wgr-regeling: de gemeenten Bunnik, De Bilt, De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein en Zeist.

werken bij all4people

Contact

All4people

Marcel Tijdhof
Directeur

Cartografenweg 14-c
5141 MT Waalwijk
Nederland

0615169989

All4people

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden