Loading...

Bezig met laden...

Trainee B2B salesmarketeer bij Salesmarketeer

Traineeship
Woerden
Sluit: 16-02-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Trainee B2B salesmarketeer

In het begin van je carrière is de keuze tussen marketing en sales niet gemakkelijk, maar waarom zou je kiezen? Als trainee B2B salesmarketeer werk jij tussen marketing en sales in! Zo pak je beide werelden mee en kun je rustig bepalen wat jou beter ligt. In de rol van trainee B2B salesmarketeer ben je vooral bezig met het omni-channel benaderen van (potentiële) klanten en het maximale resultaat uit jouw commerciële pijplijn halen. Hierbij gebruik je de nieuwste technieken die elke maand worden uitgediept tijdens de maandelijkse trainingsdag in Woerden.

Start: Bootcamp

Wij realiseren ons dat in het huidige onderwijs weinig ruimte is voor B2B en sales. Daarom start je als trainee B2B Salesmarketeer in een opleidingstraject van 5 weken. Je wordt opgeleid door zeer ervaren coaches, aangevuld met marktleiders in de B2B wereld. Het programma is samengesteld op basis van ervaringen en gericht op maximale prestaties en leervermogen. De bootcamp biedt onderwerpen uit disciplines als social selling, lead kwalificatie en account based marketing.

Wat we van jou verwachten:

 • Je hebt minimaal een HBO diploma op zak
 • Je bent een startend talent of toe aan de tweede stap
 • Je hebt goede communicatieve skills: je praat gemakkelijk met iedereen in zowel Nederlands als Engels
 • Je hebt een sales attitude
 • Je bent op zoek naar ontwikkeling: leren, verbeteren, presteren en groeien
 • Je bent ondernemend: je hebt geen gebrek aan energie, richt je op het resultaat en bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en wegen om succes te bereiken

Word een B2B salesmarketeer en je…

 • komt in een ambitieus, snel groeiend en hecht team.
 • staat nooit stil in jouw ontwikkeling.
 • komt elke maand samen met alle collega’s om de nieuwste thema’s te bespreken.
 • kijkt elke maand tevreden naar je loonstrookje.
 • maakt van alles mee: indoor surfen, paintballen, survivallen.

Lijkt het je interessant om jouw kennis en ervaring te verbreden en te pionieren op het speelveld tussen marketing en sales? Mail jouw CV en motivatiebrief naar Raquel Castanon of neem contact met haar op voor meer informatie via 06-25180941 of raquel.castanon@salesmarketeer.nl.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Salesmarketeer

Raquel Castanon

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR Woerden

06-25180941
raquel.castanon@salesmarketeer.nl
http://www.salesmarketeer.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden