HR Traineeship bij Leeuwendaal

Traineeship
Den Haag
Bedrijf: Leeuwendaal
Sluit: 20-01-2019

Leeuwendaal zoekt Aanstormend HR talent!

Startdatum 1 april 2019

Ben jij een talentvolle, ambitieuze starter die zich binnen twee jaar wil ontwikkelen tot hr-professional in het publieke domein? Dan laten wij ons graag door jouw talent verrassen!

Hallo, wij zijn Leeuwendaal.

Het herkennen, aanwenden en ontwikkelen van talent is hét centrale thema voor Leeuwendaal. We gunnen iedere professional dat hij het beste uit zichzelf haalt in z’n werk. En we gunnen iedere organisatie dat zoveel mogelijk medewerkers daarin slagen.

We werken vooral voor opdrachtgevers in de overheidssector, het onderwijs en de zorg. Dat doen we met meer dan honderdtwintig hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines: psychologen, juristen, trainers/coaches, organisatieadviseurs, specialisten op het gebied van beloning, et cetera.

Met z’n allen beschikken we over een schat aan kennis en ervaring en een sterk netwerk in de publieke sector. We mogen ons met recht een toonaangevend adviesbureau noemen.

Vanuit deze kennis en ervaring heeft Leeuwendaal voor recent afgestudeerde hr-talenten het traineeship Leeuwendaal Bruist ontwikkeld. Er zijn in de afgelopen twee jaar vier Bruist-traineegroepen gestart in ons programma en we zijn nu op zoek naar talentvolle trainees voor onze nieuwe lichting.

Wat doe je bij Leeuwendaal Bruist?

Bij Leeuwendaal Bruist leer je sneller dan andere hr-professionals het verschil te maken binnen de organisaties van onze opdrachtgevers waar je voor werkt. Dat doe je door forse uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd ondersteund te worden door diverse senior hr-experts in onze organisatie. Je gaat aan de slag op gevarieerde en uitdagende posities in het publieke domein en daarnaast volg je een persoonlijk en intensief ontwikkelprogramma. Het traject van Leeuwendaal Bruist duurt twee jaar.

Wat houdt de functie in?

Tijdens het traject werk je aan hr-adviesopdrachten en word je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers binnen het publieke domein. Zo zijn onze Bruist-trainees ingezet bij o.a. gemeente Amsterdam, Rijkswaterstaat, TU Delft, Magentazorg en Parnassia Groep. De opdrachten zijn erop gericht om je als hr-trainee te laten ontwikkelen tot breed hr-professional. Deze opdrachten bestaan o.a. uit het bieden van een frisse en kritische blik op diverse hr-thema’s, hr-analyses, de begeleiding van in-, door- en uitstroomvraagstukken en flexibele en pragmatische ondersteuning op hr. Vaak in samenwerking met senior adviseurs van Leeuwendaal werken trainees aan adviesopdrachten op het gebied van o.a. leiderschapsprogramma’s, grote functiewaarderingstrajecten, fusietrajecten, mobiliteit en duurzame inzetbaarheidsprojecten en onderzoek naar diversiteit binnen raden van toezicht.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een warm welkom in onze organisatie; professionaliteit, gedrevenheid én collegialiteit.
  • Een uitdagende, afwisselende en dienstverlenende functie.
  • Hr-werkervaring opdoen bij onze opdrachtgevers in het publieke domein.
  • Een ontwikkelprogramma dat bestaat uit vijf leerlijnen die aansluiten op wat jij op dit moment zoekt en nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Wij dagen je continu uit op kennis en vaardigheden, maar vooral ook op jouw eigen persoonlijke groei. Dit doen we o.a. door een bootcamp, LEF-sessies en continue coaching.
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vraagt dit van jou?

  • Inzet, leervermogen en een frisse, kritische blik.
  • Een afgeronde WO opleiding.
  • Maximaal 2 jaar afgestudeerd.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Verder beschik je over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, zelfstartend vermogen, samenwerken, organisatiesensitiviteit, plannen & organiseren, flexibiliteit, analyserend vermogen, stressbestendigheid en zelfreflecterend vermogen.

Goed om te weten

Leeuwendaal omarmt de principes van het resultaat gedreven werken. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Met moderne ict-faciliteiten bieden we je krachtige ondersteuning in jouw manier van werken. Thuis of onderweg heb je jouw kantoor altijd op zak. Een laptop en een moderne smartphone behoren uiteraard tot je basisuitrusting. We ondersteunen Android, Windows 8/10 en iOS.

Standplaats

Je bent het grootste deel van de tijd aan het werk op de locatie van onze opdrachtgever. Uiteraard zijn onze inspirerende kantoren in Den Haag en Utrecht de thuisbasis. Beide kantoren zijn uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

A perfect match?

Dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk te reageren. Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie, waarin wij in ieder geval zicht willen krijgen op jou als persoon, jouw motivatie en ervaring.

We vragen je hiervoor ons sollicitatieformulier te gebruiken. Klik hier voor het sollicitatieformulier.

Daarna kun je onderaan deze pagina jouw belangstelling voor deze functie kenbaar maken. Eerst wordt gevraagd je cv te uploaden en de reeds ingevulde gegevens te controleren. Daarna kun je onderaan de pagina het sollicitatieformulier bijvoegen.

We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk op 20 januari 2019.

En dan?

In deze procedure maken wij graag kennis met jou om een goed beeld te krijgen van jouw kwaliteiten en ambities, maar willen we jou ook graag kennis laten maken met de Leeuwendaal-organisatie. De selectieprocedure ziet er daarom als volgt uit:
Op dinsdag 22 januari ontvang je van ons bericht of je wel of niet doorgaat in de procedure. De beslissing nemen wij op basis van jouw ingediende sollicitatie. Als je door bent naar de volgende ronde, vragen wij jou om uiterlijk op 25 januari 10.00 uur online een capaciteitentest te maken. In de middag ontvang je van ons de uitslag hiervan. Als jouw resultaat voldoende is, voeren wij graag op 29 of 30 januari een eerste kennismakings-/selectiegesprek met jou (ongeveer 30 minuten). Voorafgaand aan het gesprek maak je een korte hertest (15 minuten) van de capaciteitentest.
Op basis van deze stappen besluiten wij welke kandidaten doorgaan naar de selectiedag op 7 februari. Onderdelen van deze dag zijn o.a. persoonlijkheidstesten, rollenspelen, speeddates met Leeuwendaal medewerkers en een college tour. De selectiedag wordt afgerond met een assessmentrapport.
Aan de hand van de gehele procedure worden geschikte talenten uitgenodigd voor een afsluitend gesprek op donderdag 21 februari.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid van Dael, Annette Jeeninga of Ingrid de Boer, telefoon (088) 008 68 00 of via astrid.vandael@leeuwendaal.nl /annette.jeeninga@leeuwendaal.nl/ ingrid.deboer@leeuwendaal.nl.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Carlijne Maan, telefoon 088 00 868 00 of via carlijne.maan@leeuwendaal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Leeuwendaal

Carlijne Maan
Personeelsadviseur

Oude Middenweg 11
2491 AC Den Haag

088 - 008 68 00
carlijne.maan@leeuwendaal.nl
www.leeuwendaal.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden