Loading...

Bezig met laden...

Business Consultancy Traineeship bij ITDS Business Consultants

Traineeship
Amsterdam
Sluit: 25-05-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Business Consultancy Traineeship ITDS

Onder begeleiding het maximale uit jouw talent halen

Vijf weken intensieve training en dan al aan de slag als Business Consultant bij één van de grote financiële dienstverleners? Onder begeleiding het maximale uit jouw talent halen? Tijdens het Business Consultancy Traineeship bij ITDS kan dit. Iets voor jou? Wij leren je graag kennen!

Het Business Consultancy Traineeship

Even alles op een rijtje. Het traineeship bestaat uit:

•    Een masterclass (week 1 t/m 5)
Via workshops en trainingen word je klaargestoomd om in de praktijk aan de slag te gaan. Denk aan theoretische trainingen op het gebied van digitalisering, SCRUM, data en de financiële sector. Daarnaast ontwikkel jij jouw consultancy skills en werk je in teamverband aan uitdagende cases. In deze periode haal je een aantal belangrijke examens.

•    Een stage (week 6 t/m 12)
De volgende 6 weken werk je met getalenteerde collega’s aan een stageopdracht op het snijvlak van business en technologie voor een aansprekende bank of verzekeraar.

•    Het Young Professional Program (week 12 tot einde traineeship)
Gefeliciteerd! Je maakt promotie van Trainee naar Associate Business Consultant. Tijdens het Young Professional Program werk je aan een uitdagend vraagstuk bij één van onze opdrachtgevers waar je direct veel verantwoordelijkheid krijgt. Daarnaast blijf je je ontwikkelen door verschillende trainingen en de begeleiding van jouw manager.

Wil je weten hoe jouw voorgangers het BCT hebben ervaren? Lees dan vooral deze of deze blog eens.

Dit breng je mee als Business Consultant Trainee

  • Een hbo of wo diploma;
  • 0 – 2 jaar werkervaring;
  • Interesse in technologie en de financiële sector;
  • Een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een flinke dosis ambitie en leergierigheid.

Dit kun je van ons verwachten

Naast een vast salaris bieden we jou:

  • Vanaf dag één intensieve coaching en begeleiding door een manager, waardoor jij het maximale uit jezelf kunt halen en je verder kunt ontwikkelen.
  • Een leaseauto met tankpas, zodat jij zonder problemen naar onze klant rijdt.
  • Leuke (sportieve) bedrijfsuitjes, zoals een skitrip, maandborrel en de Zandvoor Circuit Run.
  • Een mooie thuisbasis in Amsterdam, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om mobiele kosten te declareren, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.En tot slot iedere vrijdag een borrel om met elkaar het weekend in te luiden!

Dit zijn wij

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Onze consultants combineren actuele kennis van de banken-, verzekerings- en pensioenwereld met een praktische visie op technologie, wetgeving en digital marketing. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Dit doen we met 150 collega’s in Nederland en 100 in Polen.

Sinds december 2018 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore Group, evenals Talent&Pro, Triple A – Risk Finance en Profource met in totaal 1300 hoogopgeleide medewerkers.

We leren je graag kennen!

Ons volgende traineeship start op 29 juni 2020. De sollicitaties voor dit traineeship zijn gesloten. Maar niet getreurd, ons Business Consultancy Traineeship start twee keer per jaar. Je kunt nu alvast solliciteren voor het traineeship van november 2020 via onderstaande knop of door je cv te mailen naar traineeship@itds.nl. Met vragen over het traineeship kun je contact opnemen met Margo via 020- 226 01 10. Wij horen graag van je! 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ITDS Business Consultants

Margo Lens
Projectleider BCT

John M. Keynesplein 15
1066 EP Amsterdam

020- 226 01 10
traineeship@itds.nl
https://itds.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden